måndag, oktober 12, 2009

Uppdatering

Damerna är hemma i Sverge nu. "Äntligen!" som Gert Fylking skulle utropat. Moster M skickade ett sms när hon kommit hem och berättade att hon var framme. Då var klockan 21 lokal tid (i Sverige alltså). En låååååång hemresa var äntligen slut.

Vi hade dock fortfarande kvar extralakanen "utifallatt". Men nu kan vi ju ta bort dem.
Det känns bra att veta att ni är hemma och kan sova i egen säng nu. För Dam B´s del är väl detta säkert skönt. Ingen Banansäng mer.

Återigen - TACK Damerna för den underbart mysiga veckan!!!!!!!

Vi hoppas att den här hemskt segdragna hemresan inte helt förstört er känsla för er New York semester. Det hade varit synd.

Nästa gång vi ses lär det bli på skånsk mark!


3 kommentarer:

Anna, Fair and True sa...

Banansäng?!

olgakatt sa...

Ja, du, Anna, Fair and true!
Den skulle du sett! Kolla min blogg framöver får du se den på bild. Vi hade en "svit" på hotellet med två rum. En king size säng i det ena, en utfällbar bäddsoffa i den andra. Stackars B hamnade i bäddsoffan och ville sen ändå inte byta eller krypa ner på andra sidan i "min" jättesäng där jag låg på en remsa i ena kanten. På nåt sätt trivdes hon i banansängen i eget rum. Och som vi skrattade! Tack och lov fick hon inte ont i ryggen vilket jag bergis hade fått.

Allrakäraste Saltis: Om NY ger nåt är det ju mersmak och vikingar blir inte avskräckta av litet hinder på resan. Ha! Vi kommer säkert igen, ni går inte säkra!
Tusen kramar!

Saltistjejen sa...

Olgakatt,
låter bra! Ni är alltid så välkomna så!!
Kraaam!