torsdag, augusti 25, 2011

Hemma

Ja, hemma har vi varit sedan ett par dagar nu. Men jag har bara inte haft tid eller ork eller ens lust att blogga. Tror att jag var rejält trött efter den här resan med allt vad den innebar. Både själva resan i sig samt vistelsen i Sverige. Som jag redan tjatat om här så var det en otroligt härlig tid i Svärje. Samtidigt tog den enormt mycket energi. Försöker nu att hämta igen en del av den energin. Därmed bloggtystnaden.

Det är iallafall underbart att vara tillbaka!
Jag njuter av min egen säng. Av mitt eget hem. Av att bara kunna "vara". Av att ha M hos mig igen. Av att se Lill-Skruttan så odelat lycklig över att vara tillbaka i sin egen vardag igen. Första dagen i Orange Room igår gick som en dans. Enligt lärarna var det som om hon aldrig varit borta. Härligt! Hon älskade att se sina vänner igen. Och på eftermiddagen hade vi en avskedsknytis med alla familjer och lärare i Orange Room. Imorgon är ju sista dagen där. Sedan en vecka utan dagis och efter den börjar nytt år. Denna gången i Green Room. Men det får jag skriva mer om en annan gång.

Idag har det regnat hela dagen. Rätt skönt faktiskt. Jag har tagit det lugnt här hemma. Packat upp det sista samt tvättat. Sedan blev det en tupplur på eftermiddagen. Känner mig som sagt så himla trött. Men hoppas att jag ska pigga på mig igen snart...! En del kanske är jetlag även om vi förskonats från den rätt mycket denna gången. Både jag och Lill-Skruttan sov ända till 6 igår morse och denna morgonen till 7. Så vi är väl mer eller mindre tillbaka i vår lokala tid, även om man märker på både henne och mig att man känner sig lite tröttare under kvällarna. Imorgon spås det bli fint väder. Sedan ska väl Irene komma? Hoppas det inte blir alltför dåligt väder alltför länge bara.

9 kommentarer:

olgakatt sa...

Borta bra men hemma bäst! Ack, så sant, men man kan ju inte veta det om man inte åker iväg emellanåt!
Träffade f ö mina blivande reskamrater till Kina i söndags, det verkar bli ett glatt gäng med några jag känner från förut från en tidigare resa och från matlagningskurs.

Monica sa...

Skönt att hemresan gick bra och att du klarade dig från flygtrassel, var ju en del i New York med inställda plan men landa kanske var ok. Och trötta förstår jag ni är efter lång resa och tidsomställning, hon är duktig lilltjejen, det är så mycket de små ska klara av. Kul med minnena ni haft tillsammans här.

Karin sa...

Låter underbart att vara hemma! Härligt att E hittade hem på dagis oxå. Hon är en globetrotter av rang redan :)
Kram!

Saltistjejen sa...

olgakatt,
vist är det så. Kul att du verkar få återse gamla vänner inför Kinaresan!! :-)
Kram!


Monica,
tack!! Ja, det var tur att vi hann landa innan de stängde av Newark flygplats! Annars hade det verkligen kunnat bli jobbigt.
Och lite trött känner man sig som sagt. Men det går nog bra. Och Lill-Skruttan har hittills klarat återkomsten galant. Hon blomstrar kan man säga. Det märks att hon längtat hem och nu njuter av att vara tillbaka. :-)


Karin,
ja det känns underbart att vara tillbaka hemma igen. Att vara borta en månad är rätt lång tid. Och alt har gått riktigt bra med E sedan hemkomsten!
Kram!

Trillingnöten sa...

Vad himla skönt att vara hemma :) När vi reser är vi trötta en vecka eller mer. Börjar nog bli gammal jag! hahaha...

Anne sa...

Förstår till fullo du känt dig trött och tom på energi. Sverigeresan var som du skrivit underbar men även tagit på, det har nog behövts/behövs några dagar för dig att landa hemma nu och komma igen. Jag tycker du var beundransvärd som orkade med allt du gjorde under Sverigevistelsen samtidigt som var 100% ansvarig och ensam med Lill-Skruttan. Ta hand om dig och de dina.

Västmanländskan sa...

Härligt att nu är hemma igen. Nu får du vila upp dig lite. Kram!

Anna, Fair and True sa...

Förstår att det är extra skönt att vara hemma igen just efter den här resan. Vad kul att E hade så kul på dagis! Och bra att hon får ett par dagar där innan det är ny avdelning! Tycker hon förändringen är lättare nu än när hon flyttade till
Orange?

Annika sa...

Jag kan förstå att resan tömde dig på energi, Saltis. Jag förstår så fullt ut.
Sedan måste man hinna landa lite också, hinna ikapp.
BRA att ni hann landa innan jordbävningen stoppade flygtrafiken under ett tag. Fast, jag tror att flygplatserna öppnade ganska snabbt igen. Dulles gjorde det, och vi var ju väldigt nära the epicenter här i DC.
Jagär glad att du är hemma igen och jag hoppas att vi kan ses i höst. NI vet att ni är så välkomna hit! OCH jag ska nog ta mig upp en sväng jag också!!
KRAM!!