onsdag, augusti 10, 2011

Riktig mysdag

Dagen började med att regnet hängde i luften. En sväng till gungorna efter frukost och sedan lek inomhus. Efter lunch en tur till biblioteket. Lill-Skruttan älskar bibliotek. Vägen dit var fylld av vatten. Både uppifrån och nerifrån. Skyfall från himlen och översvämmade vägar. Men fram kom vi. Sällskapade sedan med Alfons, Barbapapa, Bamse, Lill-Zlatan och diverse andra figurer under ett par timmar ihop med Lill-Skruttan och min mamma. Efteråt fika med wienerbröd samt sockerbulle från Tidermans.

Under kvällen sken solen igen. Det blev lek på lekplatsen innan middagen. Senare nattades en mycket trött liten tjej och efter det har jag och mamma suttit uppe och pratat i timmar. Mysigt! Kändes lite som förr. När jag var tonåring och kunde prata hur länge som helst med mamma över en mugg te om kvällarna.

En riktigt mysig dag trots regn- och åskskurar.
Foton har jag dock inte tagit så många, och jag har inte orkat överföra dem till datorn. Så det får bli senare. Imorgon blir det bl a lunch med en av mina bästa vänner! Ser fram emot det väldigt mycket! Nu måste jag nog sova.

5 kommentarer:

Katarina sa...

Mysigt med tu man hand med mamsen. hoppas du får fler fina stunder med henne.

Kram

Trillingnöten sa...

Precis så där härligt som det ska vara när man är hemma på semester och hälsa på vänner och familj :) Skönt!

Desiree sa...

Ja ni fick allt en mysig dag ihop trots regnet.Jag hoppas vädret blir bättre idag. Någon enstaka dag med regn går för sig men sedan får det gärna vara sol då man är ledig. Njut av en nice lunch med din vän och hoppas som sagt att solen får skina lite mer idag.
Kram!

Petra H sa...

Vad mysig den regniga dagen blev! Här har det regnat en hel del de senaste dagarna och Os syster tillät inte sin dotter att gå till lekplatsen när det var uppehåll - det skulle ju vara vått... Spanjorer är inte så vana vid regn!! Och någon läsning har det inte blivit för 5-åringen utan det är tv, tv och tv som gäller - tråkigt tycker jag. (och vi har ju inga spanska barnböcker att erbjuda, än...) Kulturskillnader!
Kram

Marianne sa...

Vilken skön dag! Och visst behöver man sån där egentid ibland tillsammans med sin egen mamma, trots att man själv är det.

Hoppas att resten av Stockholmsvistelsen blir lika skön!

Kramar!