lördag, augusti 20, 2011

Sista rundturen för denna gången

Idag har varit en riktigt BRA dag! Jag och Lill-Skruttan har rest runt och träffat vänner i stort sett hela dagen. Med början i riktigt regn- och ruskväder. Men trots både väder och allt kringresande har dagen gått strålande måste jag säga! Lill-Skruttan kändes nästan som vanligt igen. Inga bråk eller utbrott. Och även om vi träffade flera olika personer på olika platser i Stockholm verkade hon rätt nöjd och bitvis hade hon jättekul. Inte heller alls så mammig som hon varit den senaste tiden. Om detta berodde på att vi igår hade en riktigt lugn hemmadag där hon fick väldigt mycket mammatid, eller om hon känner sig bättre till mods nu när det är såpass få dagar kvar här (i morse pratade vi om att det nu endast var tre dagar kvar innan hemresan och 3 är faktiskt en siffra hon har lite koll på) vet jag inte. Men orsaken kanske spelar mindre roll just nu ändå. Det känns i vilket fall riktigt härligt att ha fått en sådan bra dag såhär i slutet av vår Svärjevistelse. Dessutom helt underbart att fått träffa mina härliga vänner!
Tack alla ni!

Nu återstår två dagar. De kommer båda att gå i mer lugn takt. Imorgon ska vädret bli bra så någon liten utflykt blir det nog. På måndag blir det nog mest packning och förberedelser inför den tidiga avresan på tisdagmorgon.

6 kommentarer:

Desiree sa...

Skönt att ni verkar få ett bra avslut. Ni får njuta av sista två dagarna här.
Kram

Anonym sa...

Vad bra Saltis att ni fick en sadan fin dag! Underbart att träffa vänner! Enjoy your last two days! Här är det varmt - ska bli 36grader!!!
Kramar, Lisa

Karin sa...

Har haft lite mycket och inte checkat in hos dig på ett tag. Härligt att höra att E är på gott humör igen. Det kan inte vara så lätt att vara hemifrån så länge och dessutom behöva dela med sig av sin mamma ;) Jag är glad över att vi hann träffas och ledsen över att resten av min familj inte hann det :( , men vi får komma till NYC snart och ta med lille R oxå. Ha underbara sista dagar och hälsa M när du kommer hem!!
Kramar

Stef sa...

Vad härligt att ni fick en sån fin dag! :) Njut av era sista dagar! kramar

Anonym sa...

puss och tack själv vännen!

/Elisabeth

Petra H sa...

Skönt att läsa att humöret har förbättrats de senaste dagarna!
Stor kram