måndag, februari 04, 2013

Första dagen på jobbet efter semestern


...såg inte alls ut såhär
Utan kan istället sammanfattas ungefär såhär:

 - Tidig morgon som gör lite ont i kroppen (att gå upp så tidigt känns alltid tycker jag. En lite gnisslande känsla i kroppen på något vis).

 - Lätt och skön bilkörning (riktigt mysigt att sitta i bilen igen. Mina morgnar i bilen har faktiskt blivit lite av min egentid och jag tycker det är riktigt skönt. Oftast).

 - Kaffe (de har äntligen lagat espressomaskinen på jobbet igen - Härligt!)

 - Pill med powerpoint

 - Telefonmöte

 - Nytt möte (Videolänk denna gången. Det märks som sagt att man jobbar globalt)

 - Champagne! (Firade en mycket glad nyhet som vi fick reda på i slutet av förra veckan)

 - Fortsatt möte

 - Energidepåerna börjar sina

 - Mer Kaffe

 - Prat med chefen (fick bl a veta att jag kommer få lite nytt ansvar vilket känns både otroligt roligt & uppmuntrande men samtidigt lite nervöst också. Ska man klara't???!)

 - Slutför en del jobb

 - Hemkörning som också den gick över förväntan (hemma på ca 70 minuter vilket är snabbt för att så dags på dygnet)

Kvällen har sedan mest bestått av familjemys: middag, Bamsespel på iPaden, Alfonsspel (kortspel), Dinosaurie-Bingo. Imorgon jobbar jag hemifrån. Det blir telefonmöten och mer powerpointpill. Och lite annat också. Känns skönt att slippa gå upp i ottan imorgonbitti. Men jag är rätt trött så det lär nog bli en hyfsat tidig kväll ändå. M nattar Lill-Skruttan så nu tänkte jag varva ner lite i soffan med en mugg te och ytterligare ett avsnitt av Parenthood. Och efter det blir det nog kudden.


9 kommentarer:

Desiree sa...

Låter som en ganska nice första jobb dag. Men förstår att det är tungt att gå upp i ottan igen efter sköna semsesterdagar. Åh ser helt otroligt skönt och vackert ut i Miami. Det där tukosa vattnet blir man ju helt kär i.
Sov gott.

Taina sa...

Välkommen tillbaka från paradiset till reality, hahahaha! Ibland kan det vara skönt att återgå till rutiner, eller hur? Vad spännande med nya utmaningar!!! DET vill jag höra allt om, blink, blink.

Ha en bra jobba-hemifrån-dag!

Kram kram

Saltistjejen sa...

Desiree,
ja det var helt okej, men med alla möten och jobb som skulle hinna göras mellan dem blev det ganska stressigt. Men så är det vissa dagar. Och ja, Miami var underbart. Jag längtar tillbaka lite ska erkännas...
Hoppas flytten gått bra för dig! Måste kolla upp din nya blogg nu!
Kram!


Taina,
tack!! Ja det är på ett vis skönt med vardagsrutinerna igen även om jag känner att jag gärna haft lite längre semester. :-)
Senare ska ju ni till ett av paradisen vi besökte! Härligt!!
Kramar!!


Annika sa...

Back to reality.
Men det verkar du ha fixat bra.
Nu får du gärna bomba och berätta om THE CRUUUUISE!!!!!
Kramar!!

Saltistjejen sa...

Annika,
hahaha jadå jag kommer att bildbomba mer från kryssen! :-)
Kram!!

Liz sa...

Skont att du kan vara hemma idag och ta det lite lugnt efter en stressig forsta dag tillbaka efter semestern. Som det later har det varit underbart och jag ser fram emot att hora mer om era erfarenheter med att kryssa med barn och hur ni haft det. Givetvis ocksa massa foton! :)

Sen vill jag aven har saga, tack sa mycket for ditt fina inlagg hos mig och for dina stottande ord. Det har varit och ar tufft, vissa dagar "rinner det over" lite extra! :) Skont att fa lite peppning! Kramar till dig!

KARLAVAGNEN sa...

Låter som en ganska bra dag, men missade jag LUNCHEN? Hade du ingen lunch, eller kan jag kanske inte läsa innantill (vilket är möjligt, haft världens skallebank idag).

Å det är klart att du klarar detta!!! Nya arbetsuppgifter alltså! Heja, heja, heja!!!

Anna, Fair and True sa...

Spännande med ny utmaning!

Saltistjejen sa...

Karlavagnen,
hahaha! Jodå jag åt lunch. men det ena mötet var ett lunchmöte så vi åt under det. :-)
Och nya arbetsuppgifter känns verkligen kul men som sagt lite nervöst också.
Kram!


Anna Fair and True,
japp definitivt! :-)