tisdag, februari 12, 2013

Tisdagstrött

Det blir inget långt inlägg idag. Känner mig lite trött. Inte som igårkväll dock. Då var jag helt slut och gick och knoppade före Lill-Skruttantill och med. Idag är det helt klart bättre, men visst tar det på krafterna att ha långa dagar. Dessutom tror jag att den medicin jag tar gör mig lite tröttare än vanligt också. Ska upp tidigt imorgonbitti igen. Så denna vecka blir det tre gå-upp-tidigt-o-köra-till-jobbet-dagar i rad. Jag bytte ut min Hemma-onsdag mot en Hemma-torsdag denna veckan eftersom det ska bli lite särskild underhållning i Blue Room på Lill-Skruttans dagis på torsdag.

Då är det ju Valentine's Day och lärarna i hennes rum kommer bjuda föräldrarna på frukost. De kommer även tillsammans med barnen att visa upp den bok de arbetat med fram till nu. Inspirerade av författaren och konstnären Eric Carle. Och inte nog med det. De kommer sedan även att spela upp en Puppet Show (dockteater) som de satt upp och där de komer att spela med puppets som de själva gjort (av yogurtförpackningar tror jag det var).

Det ser jag fram emot.
Men nu blir det tidig tisdagkväll och sedan ytterligare en tidig morgon i bilen.
Walking Dead får vänta till en annan kväll.

Avslutar med en bild från Miami. Känns som en annan tid ett annat liv, trots att det bara är två veckor sedan. Kanske kan man få en energiboost av en bild? Jag hoppas på det...7 kommentarer:

Liz sa...

Later som om du gor ratt i att forsoka sova tidigt, det ar langa dagar du har. Skont att du kan vara med pa torsdag, det later ju som ett jatteroligt program barnen har satt ihop, ser fram emot att se bilder fran puppet showen!
Kram

Underbar bild, komplimanger till fotgrafen (maken antar jag?) Sa snyggt ihopsatt foto, turkost hav och turkosa/bla detaljer i era klader, riktig snyggt med en tredjedel sand, en tredjedel hav och en tredjedel himmel. Riktigt fin!

Sahra sa...

Jag tror absolut på energiboost av en bild. Så titta igenom och njut. Dröm om nästa resa. Jag har just tittat igenom Lottas bilder. Snacka inspiration och energiboost jag fick av det.
Kram

Desiree sa...

Ja jättehärlig bild. Helt rätt att tanka lite energi från dessa bilder och från era minnen ni fick från resan. Det är ju fortfarande rätt tungt denna årstid att kliva upp riktigt tidigt på morgonen. Tror det blir bättre och lättare när det blir lite mer sol och vår. Bara en dag kvar nu sedan har du torsdagen att se fram emot och veckoslutet.
Kram!

Annika sa...

Du får bomba mer från er resa på din blogg.
Är så nyfiken på hur ni gillade de olika öarna (det var ju nästan samma rutt som vår senaste).
Miamibilden är jättefin!

säkert är det medicinen som gör dig trött också.
Hoppas natten var god och att det gick lätt att köra till jobbet!!

Kramar!!

Lotta i USA sa...

Ville bara säga ett snabbt hej och tacka för din härliga hälsning!!!

Välkomna hem ni med från er fantastiska resa!

Jag har tänkt SÅ på er!

KRAM
Lotta

Västmanländskan sa...

Till och med jag får lite energiboost av den bilden.

Saltistjejen sa...

Västmanländskan,
:-)