onsdag, augusti 26, 2009

Fyra dagar kvar

Nyss hemkommen från att ha firat en av mina arbetskamrater. Hon har just förlovat sig och bjöd alla på labbet på restaurang! Ottroligt generöst!
Jättetrevligt. Sangria och olika förrätter. Gott.

Men hela dagen har min saknad och längtan börjat växa till sig igen.
Lite småjobbigt.
Detta tillsammans med en växande trötthet. Nästan som när man håller på att bli sjuk....
Också lite jobbigt.
Det blev senare än vad jag trott och planerat ivkäll. Så nu är det lite tedrickande och sedan blir det nog sängen. Imorgon är det ytterligare en dag närmare hemkomst för mina Älsklingar!!!

13 kommentarer:

Taina sa...

Förstår att du längtar!!! SÅ jobbigt att vara från varandra och speciellt från Lill-Skruttan som är så liten. Ska bli spännande att höra hur hon reagerar när hon kommer hem.

Det var VÄLDIGT generöst av din kollega!

Hoppas du inte blir sjuk nu. Kanske har du jobbat för mycket?

Stora kramar!!!

Cecilia/svengland sa...

Jag räknar också ner dagarna tills vi ska hämta min lill-tjej på söndag - skönta att va barnledig men här är alltför tyst och välstädat! Bring on the mess! :-)

Saltistjejen sa...

Taina,
ja nu känns det som om de gärna skulle få komma hem. Det är ju på många vis underbart att få lite egentid men nu tycke jag att det börjar kännas så tomt...
Kram!


Cecilia,
ja jag förstår dig! :-)
Sm sagt både skönt men väldigt "saknigt"!
kram!

Saltistjejen sa...

Taina,
ja nu känns det som om de gärna skulle få komma hem. Det är ju på många vis underbart att få lite egentid men nu tycke jag att det börjar kännas så tomt...
Kram!


Cecilia,
ja jag förstår dig! :-)
Sm sagt både skönt men väldigt "saknigt"!
kram!

S w e F l o sa...

Det kan vara nästan en plåga när man är i från och längtar efter sin familj, men specieltl barn! Man kan liksom känna dem i armarna och vill bara gosa och krama! Snart så!

Annika sa...

SNART Saltis, snart!!!
Snart står du på Newark (el JFK) med öppna armar!!
Snart får du hem dem i din famn igen.
Jobbigt att sakna så mkt som du gör.
Hoppas att dagarna fram till söndag ska gå lättare.
KRAMAR!!

Saltistjejen sa...

Sweflo,
javisst exakt så kännsdet! Det känns ibland som om det är mina armar som saknar henne!!!! Att få hålla henne och krama henne.
Ojoj!
Kram!!


Annika,
haha japp jag kommer ta en tidig buss till newark!!!! :-)Och abra för det lär väl planet vara sent eller så kommer det ta evigheter för dem att gå igenom immigration... men men... Jag kommer iallafall vara på plats!
kramar!

Lia sa...

Åh, du får tänka att det är LYX att längta efter någon. Tänk alla de som inte har det så...men jag vet att det är en klen tröst när man räknar dagarna =)
Men snart så! Kram, se till att inte bli sjuk nu, det är ju inget roligt!

Saltistjejen sa...

Lia,
jo jag vet att det är rätt mysigt att längta också. Så jag försöker känna och tänka på det med! :-)
Och jag hoppas också att jag inte blir sjuk. Ska ha vänner på middag ikväll men imorgn tänker jag bara ta det lugnt efter jobbet tror jag. Vila!
kramar!!!

KARLAVAGNEN sa...

Heja heja! Du fixar detta!!!
Njut nu av den sista biten av ledigheten!

Saltistjejen sa...

Karlavagnen,
:-)
Jodå det ska jag göra!
Kram!

Desiree sa...

Kul med resturangbesök för att fira förlovningen. Det var verkligen generöst. Skönt att det nu inte är så långt kvar tills dess att din älsklingar kommer hem. Jag förstår mycket väl att du längtar otroligt efter dem båda. Roligt att ni också ska till PR och hälsa på Petra läste jag om på hennes blogg. Ni kommer att få det fantastiskt där. Vi hade verkligen en toppenresa dit och jag skulle mycket väl åka dit igen för det fanns massor att se och uppleva. Petra och Oscar var båda toppenvärdar och hade gjort och plannerat en jättefin vistelse för oss. Jag beundrar verkligen Petra för att hon alltid ställer upp och har sitt hem mer som ett bed and breakfast nästan. Ja ni har i för sig också haft en hel del besök. Jag ska dock inte klaga alls för det är väldigt många av våra vänner som trots allt kommit till våra avkrokar nere i AL. När du vaknar imorgon är det faktiskt bara tre dagar kvar tills de kommer hem. Ha en fin dag.

Kram

Saltistjejen sa...

Desiree,
ja jag ser otroligt mycket fram emot vår PR-resa!!! MEn vi har inte planerat så mycket. Helst vill vi nog bara vara tillsammans och ha det lugnt och skönt, haha! Låter jag som en gammal pensionär nu??
Men jag gissar att M och Lill-Skruttan är lite slut efter en hektidk Sveriegevistelse, själv ser jag allra mest fram emot att bara få ta dagen som den kommer tillsammans med dem och med Petra och O. Vara på stranden, promenera i San Juan etc...
Och ja idag är det faktiskt endast idag + imorgon kvar. Sedan kommer de! :-)
kram!!!