måndag, augusti 03, 2009

Kanske kanske kanske...?

Kanske har en ny liten person kommit till världen under natten?
Jag är så nyfiken!
Vi mötte vår vän M igår vid 17-tiden när vi var på väg med Lill-Skruttan till parken. Han var då på hemväg med stora steg och sa andfått "It might be coming it might be coming!!" Självklart syftade han på barnet. Så spännande!!! Det hade tydligen börjat under eftermiddagen med en del värkar. Han hade då snabbt sprungit till labbet för att frysa ner lite celler så att han sedan skulle kunna skippa jobbet och fokusera helt på en av de största händelserna i sitt liv.

Å jag är så spänd över hur allt gått.
Om det var "på riktigt" eller om det var falskt alarm.
Och om det nu var på riktigt så hoppas jag så att allt gått bra.
Tyvärr är telefonen tyst än så länge...

6 kommentarer:

Anne sa...

Apropå att vänta...jag kommer ihåg dramatiken i fjol, då det var DIN tur och när du hux flux åkte in till sjukhuset och höll oss bloggläsare uppdaterade. Minns hur jag många gånger loggade in på datorn för att se om det hänt nåt nu.... Åh, vad spännande det var.
Vet de förresten vad för sort de väntar? Det där med "vad är det för sort", det verkar oftast mest omgivningen som är så nyfiken på det, medan föräldrarna själva är betagna av det nya LIVET och PERSONEN som just kommit/ska komma att könet inte är i centrum. Medan som sagt omgivningen ofta har som första fråga: vad blev det...(om man inte vetat det innan alltså).

Anna, jag vill bara säga snabbt också att jag läst hos dig mer eller mindre regelbundet hela sommaren. Även om jag varit så fräck att jag inte kommenterat, men jag har hållit mig uppdaterad :)

Kram!

Saltistjejen sa...

Anne,
hahaha! Jaså du!!!!! Så du ahr varit så fräck att du inte kommenterat, där ser man....!!! *rynkar ögonbrynen och tittar barskt* ;-)
Haha int behöver du be om ursäkt för det inte kära du!!!!! :-)
Jag blir glad att du läst!

Och jo de vet att det blir en liten tjej. De har gjort fostervattensprov eftersom de fick lite konstiga och oroande besked vid ultraljudet och därför ville försäkra sig om att det inte var ett barn med Downs syndrom. Och de fick då även veta att det är en liten flicka. Alltså XX. :-)

Och ja visst minns jag förra sommaren. Fast den känns väldigt avlägsen på ett vis nu. även om jag verkligen minns allts som igår om jag verkligen sätter mig ner och tänker tillbaka. Särskilt vissa dofter och lukter tar mig blixtsnabbt tillbaks till förra sommaren... Haha som t e x purell (du vet handsanitizer) eftersom vi ständigt smorde händerna med det när LillSkruttan låg på neo.
Varm kram!!!

S w e F l o sa...

Precis som Anne fick jag flashbacks till förra prets dramaserie här på bloggen! det är verkligen något specieltl att gå och vänta på att någon ska få barn, även om det ju inte går upp med att få ett eget barn. Det är liksom något magiskt med nytt liv!

Saltistjejen sa...

Sweflo,
javisst är det speciellt när man får möta en ny liten person! Jag tycker som du at det är något magiskt över det!
Och när det är personer man känner väl är det verkligen extra roligt. Än har jag inte hört ngt nytt men jag försöker att inte oroa mig. Man är ju på ngt vis alltid lite orolig att ngt ska gå fel även om det i nästan alla fall faktiskt går bra.
Kram!

Lullun sa...

Spännande, spännade. Själv har jag en kompis med termin (heter det så på svenska?) idag (svensk tid) och en syster om någon vecka. Så här väntas det också ska du veta! :-) Håller tumsen för allihop!

Saltistjejen sa...

Lullun,
oj det var många nära som väntar barn hos dig!
Jag har tyvärr inte hört ngt än så jag vet inte ifall det var "falskt alarm" eller ifall det är en förlossning som drog ut enormt på tiden....?
Kram!