måndag, augusti 31, 2009

Å, min Svägerska bloggade igår om "sista dagen för denna gången med Lill-Skruttan". I det inlägget hade hon lagt in en mysig liten film på Lill-Snorpan!
Om ni vill se den så klicka här!

6 kommentarer:

KARLAVAGNEN sa...

Hihi! Fancluben har redan tittat på den (filmsnutten). Nu ska tiden gå fort så att du kommer hem till ditt lilla barn omedelbums igen. Hon måste ha undrat i morse var mamma tagit vägen?

Millan sa...

Ah vad harligt att din lilla familj ar samlad igen nu. Jag kan riktigt kanna hur det maste ha kants nar de kom tillbaks! Och forstar att det var svart att inte dyka rakt ner i vagnen och pussa och gosa med Ella!
Vad skoj att ni ska aka till PR!!! Sa harligt med en semester med familjen och jatte skoj att fa traffa Petra o O ocksa. En solsemester hade verkligen inte suttit fel nu kanner jag.... Men har ar det vardag pa allvar nu. Om en vecka borjar Nils i skolan och en ny era borjar for oss.
Stor kram

Victoria sa...

Vilken duktig tjej som vet hur man pratar i telefon! Hej! satt som en smäck! :o)
Kram!

Anne sa...

Mmmmmmmmm, hon är så söt. Vilket charmtroll hon är. Instämmer med det Karlavagnen skrev, även den här fancluben har kikat på klippet :)
Får passa på och önska trevlig resa och semester till PR! Hoppas att lilla familjen får det jätteskönt och avkopplande. KRAM!

Taina sa...

Åh Saltis vad härligt att få hem dem! Och filmsnutten visar ju att lilla Ella kände sig trygg i omgivningen. Gud så gulligt när hon lägger luren mot örat!!! Passa dig så hon inte blir van tidigt och ska ha en Iphone i 2-års present. Hihi.

Det verkar ha gått bra för både dem och för dig. Snart ska ni väl på gemensam semester till Petra. Så härligt att se fram emot det.

Hälsa M och lill-skruttan.

Kramar i massor.

Stef sa...

Mmm den där telefonen smakade nog gott! Hon är så himla söt!!!
Ha det gott!