fredag, augusti 21, 2009

Ut en sväng

Allt kändes mycket bättre i morse.
Jag njöt av att äta frukost utan avbrott. Och att kunna gå upp en timme innan man faktiskt var på jobbet. Istället för minst en och en halv som då ändå innebär att man knappt hinner med sig själv alls. Skönt! Fast det ska erkännas att det sög lite i magen nyss när jag läste blogginlägget från M´s moster om besöket. Men mest kändes det himla kul att få sitta på "den andra sidan" och läsa om Lill-Snorpan och hennes bravader.

Och ikväll blir det cocktails!
Jag ska återigen träffa Anna Fair and True, min bloggkompis och hennes Peter. Hon efterfrågade redan innan deras resa hit till NYC den där "hemliga baren" där man kan få goda drinkar. Så det ska det bli. Den där man måste gå in i en telefonhytt på ett korvställe, ringer in till baren för att sedan bli insläppt genom väggen. Hepp!
Det är inte riktigt så märkvärdigt som det låter, men lite roligt ändå. Och de har verkligen goda drinkar där!

Två av mina vänner från gamla jobbet hänger också med. Det ska bli jättekul!
Så jo, nog försöker jag utnyttja den småbarnsfria tiden....!
Och det bästa av allt är att det känns riktigt roligt!
Så nu ska jag snart hem från jobbet och ta en snabb dush och sticka neråt St Marks Place.

2 kommentarer:

Victoria sa...

Haha, den där hemliga baren såg jag ett reportage om på Food Network, den såg häftig ut!

Anna, Fair and True sa...

Vi läste faktiskt lite på nätet om de hemliga barerna (eller var det ni som berättade när vi var ute?). Det stod att många av dem faktiskt var/är svartbarer från början men ju kändare de blir ju svårare för dem att inte betala skatt. Just PDT är numera så känd att man knappast kan kalla den hemlig längre. Men eftersom den ändå är så lite och det därför är så svårt att få bord där så behåller den sin "mystik". Däremot kommer och går många andra hemliga barer.