fredag, april 16, 2010

Dagens mest onyttiga...

...lunch har jag stoppat i mig idag. Den är nog inte ens värdig att kallas lunch.
En s.k "granola bar" med nötter och russin. Till detta ett glas cola. Hm, som sagt inte något som näringsexperterna skulle godkänna precis.

MEN jag måste säga att det är helt fantastiskt vad en drös socker kan göra! Verkligen. Efter att ha sprungit runt som en skållad råtta och känt av både trötthet och stress samt hunger (eftersom det aldrig riktigt blev tid till att stoppa i sig något i matväg) känner jag mig nu efter detta sockerintag som en ny människa! Haha! Plötsligt är allt möjligt igen! Eller iallafall nästan allt. Det gäller väl att hålla fast vid den känslan nu fram tills "sockerfallet" som lär infinna sig så småningom....
"Lätt fångat lätt förgånget" eller hur sjutton nu ordspråket gick.


*) bilden är från nätet för, nej jag fotade inte min ohälsosamma "lunch".

9 kommentarer:

Suddrik sa...

Men vetuva? Det SER ju nyttigt ut. Det MÅSTE vara nyttigt. Det finns en bar med bara nötter, om man inte räknar sockret som håller ihop dem, (fast det är naturligt i alla fall) och jag ÄLSKAR dem. Fast de är löjligt höga i kalorimängd och säkert lika usla som Snickers. Vilka i sin tur inte är sämre än den genomsnittliga protein-kakan som träningsmänniskor stoppar i sig som vore det jättenyttigt... Jaja... Hoppas det var gott i alla fall!
Tjing!

Fröken Anki sa...

haha, hur länge räckte sockertoppen?

Malin sa...

Nu känner jag mig onyttig. Jag ÄLSKAR granola bars, speciellt dessa http://morsansvardag.blogspot.com/2010/02/saker-vi-vill-ha-i-sverige.html
men jag måste erkänna att jag inte kände mig så nyttig när jag åt dem...det var mer att det bara smakade gott...och sött :)

Saltistjejen sa...

Suddrik,
haha tja nyttigt tror jag kanske inte det rä. Då räd et nog bättre att äta nötter o russin eller frukt för sig. Inte i form av sådana här bars! ;-)
Men men det finns väl grader i helvetet så onyttigare saker KAN man ju stoppa i sig också....
Haha!


Fröken Anki,
hm, tror den kanke börjar dala lite nu. Men nu ska jag gå hem så då gör det inte så mycket.


Malin,
hahahaha! Ja du kasnke ska jag skicka ett gäng till dig?!? :-)
Kramar!

Trillingnöten sa...

Hahahaha! Jag och min samåkerska snackade om det i bilen igår då jag köpt med mig en stor blåbärsbulle som vi delade på. Hennes dag hade varit för jäklig och efteråt sa hon att allt kändes så mycket bättre!
Dessutom bra att du tog tag i chips också för då blir det en bra balans som du sa :pFredagsmys kan man ju säga!

Anonym sa...

Ser hur smarriga ut som helst..mmmmm

Trevlig helg!

Saltistjejen sa...

Trillingnöten,
hahahaa! Ja ibland är det just socker, fett och annat "onyttigt" som är den bästa "trösten" eller so kan få en på fötter igen om man känner sig helt slut. Även om man vet att det bara är för stunden kan det ibland vara värt det! ;-)


maisoui,
haha! Ja de är faktiskt goda tycker jag,
:-)

Suzesan sa...

Hahaha så roligt det var. Socker gör underverk en stund. Inte för att klaga på "din lunch" men nästan precis såna ger jag mina undulater och de är klistrade med honung. Men då är det frö. Hirs. Hahaha. men den såg god ut och nötter ÄR nyttigt.

Kram
/Susanne

Saltistjejen sa...

Suzesan,
hahaha! kanske är jag egentligen in fågel...? ;-)