fredag, april 30, 2010

Valborgsmässoafton


Grillen var i full gång när vi kom till Happy Hour. Det blev varmkorv och vår svenska vän K´s söner grillade även marshmallows.


K med sin goa Minsting.


Lill-Skruttans kompis R med sin mamma.


Det var ett fasligt spring i benen. Här med R men flera av hennes dagiskompsiar var också här så det blev en hel del små "utflykter" med dem också.


Vi hade ju ett annat kompisgäng som också var här ikväll. De hade med sig picknickfiltar och vi gick självklart dit en sväng för att mingla lite.


Även W kom förbi en stund.


Vännerna på filten.


Tryggast hålla mammas hand när man träffar på "nya" personer man inte sett på länge...


Här strax innan hemgång. En skön och avlsappnad Valborgskväll. Inte så mycket eld, men med lite korvgrillning tack vare K. Tack K för att du fixade detta!
Imorgon blir det nog någon liten utflykt eftersom vädret ska bli strålande. Vi får se om jag M kommer med eller om han väljer att stanna hemma och vila lite. Vi har dessutom lovat vara barnvakter till W imorgon kväll så det lär bli en ganska välfylld dag gissar jag...

6 kommentarer:

olgakatt sa...

Det ser ut som ett härligt valborgsväder i NY! Här var det svinkallt och idag blåser det småspik. Man kanske skulle demonstrera mot vädret, rent av!

Desiree sa...

Oj vad mycket folk och vilken härlig stämning man får från bilderna. Mysigt med picknick och ni hade ju verkligen strålande väder. Såååå vackert med alla Azaleorna som blommar så vackert på den första bilden. Härlig valborg. Det är nästan så att man får svensk valborgsstämning från dina bilder. Ha en fortsatt bra helg.
Kram

Therese sa...

Ser helt underbart ut! Det är ju så mysigt att kunna vara ute.
Önskar att vi hade lite av er värme. Här är det så trist väder:( Och det ska vara maj...
Kramar

Fröken Anki sa...

Låter som en väldigt trevlig Valborgskväll!
Hoppas ni får ha ne fin helg och att det blir lite motivation kvar till presentationen.
Lycka till!

kram

Marianne sa...

Så mysigt ni har haft det! Vi grillade för första gången i dag, en fläskkotlett och en biff, det var vad som fanns i en nästan uppäten frysbox.

Kram!

Freedomtravel sa...

Vilka fina bilder och vilket härligt väder! Här är det inte mer än 7 grader, men i alla fall lite sol...