fredag, april 02, 2010

Svensk-indiskt samt sängpremiär

Så har vårt nästa Sverigebesök anlänt. På rund av mycket trafik tog det längre tid än beräknat för dem att ta sig in till Manhattan från Newark. Ölen blev därför inställd och istället ringde vi in indiskt och myste här hemma. Jätteroligt att se dem igen! Även våra gästande vänner H & M kom över från sitt hotell och vi hade därmed en liten svensk koloni. Roligt och mysigt. Men eftersom alla våra svenska "gäster" var ganska trötta blev det en tidig hemgång. Imorgon ska vi dock ses i Central Park. Prognosen lovar 20 grader och sol så det ska nog bli en bra dag.

Just nu sitter vi här och njuter av varsitt glas rött och av tanken på att Lill-Skruttan faktiskt sover i en egen säng för första gången på jag vet inte hur länge! Sängen kom igår och madrassen idag. Det mest underliga var nog att Lilll-Skruttan faktiskt frivilligt lade sig i sängen när hon väl skulle somna. Och somnade där! Nu är det bara att hoppas att detta fortsätter....

7 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Vad roligt att besöken kommit fram ordentligt! Och sängen :p Vi har ju inte skaffat en "riktig" säng åt vår N ännu. Vi är lite rädda eftersom hon gärna vaknar upp mitt i natten och ligger och pratar med sina gosedjur. Nu kan hon ju inte komma ur sängen och springa runt ;) Hade vi en vanlig...ja, du fattar :)
Men det kommer. Jag hoppas ni får en glad påsk!! KRAM

Emmama sa...

Vad kul med ny säng för henne och vad bra att hon gillade den! Lite bättre nattsömn för mamman och pappan önskar jag nu er.. ;) Hoppas det går lika bra i fortsättningen! Kram!

Desiree sa...

Wow, underbart med sängpremiären. Låter toppen. Hoppas att det förbli så. Ha en riktigt trevlig dag i parken med ert sverigebesök.

Kram

olgakatt sa...

Nu har gammomommo åkt hem efter en lång dag med middag här och våfflor i stugan. Vädret har varit jättefint och alla vi andra tog en skogspromenad.
Gissar att det varit varmare hos er och att det var fint att promenera i Central Park idag!

Påskakramar till alla!

Suzesan sa...

GLad Påsk Saltis. Skönt med besök. Jag skrattade mycket i inlägget med Lill Skruttan som pratade så mycket med sina krokodiler. I filmen...ROLIGT
Jag gillade Ellas sätt att säga uppochner. jag berättade det för min dotter. Här finns bild på henne och mitt barnbarn.

Vi har haft jättevarmt idag med. Inga tjugograder men lagom fin vår och det kändes som tjugo.

Kram
/Susanne

Marianne sa...

Men vad roligt! Hon kanske är stolt över att ha en alldeles egen säng, känner sig lite stor och så?

Hoppas det fortsätter så!

Kramar!

Anna, Fair and True sa...

Nu ska jag läsa ikapp härifrån :)