söndag, maj 16, 2010

Hemma igen

Så är vi tillbaks igen efter vår otroligt härliga långhelg med Annika i Reston och hennes mysiga familj. Det har varit otroligt roligt och över alla förväntningar. Det enda trista var som sagt min hals som inte riktigt ville hänga med i svängarna. Men det gick trots allt bra ändå även om jag helst velat vara 100%. Nu fick Annika ändå åtminstone 80% eller så av mig och det kanske var nog...?! Mer om helgen kommer senare.

I skrivande stund känner jag mig trött och sliten. Resan hem gick bra, men det tar alltid på energidepåerna när man ska resa med småbarn. Min hosta har dessutom blivit steget jobbigare. Det killar som sjutton långt nere i bröstet, ungefär som om någon kittlar mig där med en sådan där gammaldags dammvippa ni vet. Lill-Skruttan var helt slut och somnade i taxin på väg hem från flygplatsen. Men väl hemma efter lite middag och ett bad (det senare kunde hon endast övertalas till genom att jag själv hoppade i badet och ändå grät hon hjärtskärande i stort sett hela tiden) så tog det ändå tid för henne att varva ner innan hon kunde somna. Många nya intryck som skulle processas. Det var mycket prat om "åka fluplan", "åka bil" och "åka tåg" samt kanske framförallt "att sitta fast" vilket var något hon inte gillat när vi åkte bil. Att hon var tvungen att sitta fastspänd i sin bilstol. Men till slut somnade hon ändå.

Själv avslutar jag kvällen och helgen med en varm kopp te. För att försöka lindra halsen och få stopp på dammvippan. Sedan blir det sängen. Imorgon väntar måndagen och jag har "bjudit in" en säljare från ett företag som vi köpt en rätt dyr utrustning för på jobbet. Han ska komma och presentera de olika alternativ som vi ska kunna använda utrustningen till. Egentligen ska jag ju, precis som alla andra, enbart lyssna på honom men eftersom det är jag som varit i kontakt med honom och arrangerat detta så känner jag mig ändå lite mer "ansvarig" för detta. Så jag hoppas att jag inte kommer att hosta sönder hela presentationen.


Sist men absolut inte minst, vill jag och M säga TACK ANNIKA, PETER & KAROLINA för den här otroligt fina helgen! Tack för allt!!!!!
Lill-Skruttan får tacka på sitt vis till Annininaka, Pite & Kalolila!


12 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Hej! Vad härligt att ni haft en underbar helg! Det är skönt att komma iväg, och lika skönt att komma hem igen, oavsett var man varit :) Jättetrist med din hals! Den verkar krångla titt som tätt, usch. Jag hoppas den känns bättre nu. Jag hoppas också att Lill-Skruttan återhämtar sig. Hon har varit med om mycket nytt i helgen :) Ha en fantastisk måndag! Kram

Annika sa...

Så trist med halsen, käraste SALTIS!!!
Jag är så glad att du ändå orkade hänga med på allt!! OCH att du orkade snacka så mkt som du gjorde ;-). Du härliga tjej!!!
Förstod ju att halsen inte alls var bra, men inte sjutton KLAGADE du inte.
Japp, att resa brukar förvärra förkylningar. Skulle önska att jag kunde säga till dig att STANNA HEMMA idag!!!
Här ösregnar det i skrivande stund och skall så göra hela dagen. VI hade sanslös tur med vädret över helgen!
Jag ska städa :-)
OCH det kändes tomt efter er då vi lämnat av er på Dulles.

Helgen var toppen på alla de sätt.
OCH, som jag sa vill vi ALLA att ni ska komma tillbaks ASAP!!!

Stora, varma kramar med önskan om snar tillfriskning!!
PS, mitt öra bråkar med mig...blir GALEN!!!

anna of sweden sa...

Vad mysigt ni verkar ha haft hos Anniniaka! Hoppas nu att du kryar på dig snabbt!

Kram!

Desiree sa...

Jättekul att höra att ni har haft det riktigt bra men det visste jag att ni skulle få efter att själv ha varit och hälsat på Annika och hennes underbara familj. Hoppas att halsen återhämtar sig snart och även hostan. Att det blir en mild förkylning som går över snabbt. Jag kan mycket väl tänka mig att det blev många många nya intryck för lilla E. Krya på dig.
KRam

Suzesan sa...

Krya på dig. Fy vad det är jobbigt. Sån hosta har jag haft i en månad eller två. Nu inte mer. Det blev en rejäl förkylning av det, men en kort...till slut.

Åhhhh vad gulligt!!-Annininaka, Pite & Kalolila- GULLIGT!!!

Så kul att ni har haft det såKUL!

Kram
/Susanne

Anna, Fair and True sa...

Vad mysigt med en helg med vänner, bloggvänner dessutom, även om jag förstår att det inte är kul med halsont. Hoppas du kryar på dig snart! Kram!

Anne sa...

Usch, vad tråkigt och jobbigt med halsen och inte känna sig på topp. Men din ork och energi verkar ha varit stor ändå under besöket i DC. Låter som ni haft en toppenhelg och minisemester där!
Krya på dig och hoppas att det går bra idag med "maskinmannen" på jobbet.

Bejla sa...

Tråkigt med halsen, men annars lät ju helgen perfekt (har också vairt inne och läst hos Annika)! Hoppas det gick bra på jobbet idag!
Kram & krya på dig.

Fröken Anki sa...

Låter som att ni haft en alldeles förträfflig helg. Ja, förutom halsen då. Hoppas den ger med sig snart.

Såg lite bilder hos Annika. Såg så mysigt ut med vattenleken! Precis så ska det va när det är varmt och man är liten.

kram

Saltistjejen sa...

Trillingnöten,
ja det var en riktigt bra helg! Det enda trista var halsen men men man kan inte rå över vissa omständigheter.
Kram!


Annika,
ja halsen den halsen... En följetong...
Men trots den var det en fantstisk helg!!!! TACK igen för allt!
Kraaam!


Anna of Sweden,
tack!


Desiree,
ja visst är det underbart att hälsa på hos bloggvänner som man verkligen klicat och klickar med. Så härligt!
Kram!


Suzesan,
ja hosta är verkligen inte kul. Det är så störande.
Kram!!!


Anna Fair and True,
ja deg var super verkligen! Kram!


Anne,
toppenhelg var det verkligen! Så roligt att träffa Annika m familj!
Kram!!

Bejla,
ja förutom halsen och hostan var det en underbar helg!
Kram!


Fröken Anki,
ja det var så roligt och mysigt på alla vis!
Och visst är det underbart med vatten. Som barn var det en klar favorit på sommaren!
kram!

Musikanta sa...

Både Lill- och Minimirren hatar att sitta fastspända i barnstolen. Så Mirren har investerat i en liten datorskärm i bilen som visar film framför dem. Hon säger att det är den absolut bästa investering hon någon gjort!

Vad beträffar hostan får du läsa min kommentar till senare inlägg...

Marianne sa...

Hoppas att du är bättre nu!

Kram!