torsdag, maj 06, 2010

Kvällen

Ville bara snabbt skriva och berätta att kvällen varit jättebra! Lika ilsk och trilsk som Lill-Skruttan var imorse, lika gosig, mysig och härlig var hon nu under kvällen. Sjöng, pratade, hoppade, skuttade, myste och charmade. Just innan läggdags satt vi alla tre i soffan framför TVn och hon skuttade då runt och lekte med en av sina små leksaksbilar med tillhörande "gubbe", eller "snowman" som hon envisades med att kalla honom (fråga mig inte varför för han är varken vit eller har hatt eller morotsnäsa...). När hon höll på som bäst tittade M och jag bara på varandra och log. Vilken liten tjej! Vilken otrolig underbar unge vi har haft turen och lyckan att få vara tillsammans med!

8 kommentarer:

Nenne Nennelainen sa...

Vilken skön avslutning på en messy dag! :-):-p förstår att lyckan bubblade!

kramar!!!!

Millan sa...

Later som en harlig kvall!! Visst ar det lustigt att ens humor kan svanga sa under en och samma dag! Jag kanner sa val igen bade 'messigheten' :-) och sadana dar mornar nar man bara vill aka hemifran och lata nagon annan ta over. Vi har haft flera sadan kvallar den senaste veckan. Bada barnan ar lite tjuriga o gnalliga over att vara tillbaka i vardagen efter 2 veckor i Sverige med bara lek och skoj. Trottheten av att vara pa skola och dagis hela dagarna hjalper saklart inte heller humoret!

Hoppas dagen blir lite mindre messig! :-)
Kram

Annika sa...

Ja,sådär är det ju...
Upp och ner...
Så är livet md tonåringar också...
bara så att du vet ;-)))
Glad att det blev en bra avslutning på dagen!
Kram!!

Desiree sa...

Det vänder fortare än kvickt för det mesta. Visst är det så att man har sina upps and downs. Underbart att ni fick ett härligt och fint avslut på dagen som inte började så bra.
Kram!

Saltistjejen sa...

Nenne,
ja det var en riktigt bra kväll!
Kramar!!!


Millan,
ja igår tänkte jag verkligen på alla som har fler än ett barn och funderade "hur orkar man?!?" men jag inser ju såklart att det är likadant som jag själv tänkte innan vi ens fick barn. Hur orkar man? Men det gör man. För att man måste. Och sedan vänder det ju och de där fantastiska stunderna kommer och man tänker att det är värt allt jobb i hela världen! ;-)
Kram!!


Annika,
hm nej jag kan tänka mig att det inte är lättare med toåringar. Det blir väl jobbigt på ett annat vis. Kanske än mer mentalt?
Kramar!!!


Desiree,
ja det kändes bra att avsluta dagen så bra. Och humörsvängingar kan jag ha men de brukar annars inte vara lika "låga" när de är som lägst....
Idag är iallafall en ny dag och det känns bättre!
Kramar!

Marianne sa...

Gulle!

Anna, Fair and True sa...

Usch, jag ligger så efter med bloggläsandet! Har väl 20 inlägg att läsa här hos dig bara!

Men först och främst, såg detta som kanske är ett tips till er som bor trångt och har katt!

http://ikeahacker.blogspot.com/2010/04/elegant-engan-catbox.html

Saltistjejen sa...

Anna Fair and True,
hahahaaa! Vilket tips! Kanske vi kommer fundera lite på! :-)
Ta det lugnt med bloggläsandet. jag har själv insett att kommer man alltför mycket fter finns ingen cahns att hinna läsa ikapp allt hos alla. man får skumma lite...
Kram!