lördag, maj 29, 2010

Min nya kompis

Den här fick jag efter mitt besök hos läkaren igår. Har redan hunnit använda den två gånger. Och ja, jag känner mig faktiskt bättre. Tro det eller ej. Jag ska nu fortsätta använda den 3 gånger dagligen i ter dagar och se om detta kan hjälpa mig att bli av med min eländiga hosta. Läkaresöket igår kändes på alla vis bra. En kvinna som kändes som en sådan som står med båda fötterna på jorden om ni förstår vad jag menar. Och som lyssnade noga på mig. Både det jag berättade och på mina lungor. Ingen bronkit. Men väl astmaliknande symptom. Luftvägarana lite "stängda. Därav inhalatorn. Hon trodde att jag har en virusinfektion (streptokocker testades men var negativt) som på något vis blivit "trapped" nere i luftvägarna just beroende på att de inte var tillräckligt öppna för att jag skulle kunna hosta bort den. Nu med min nya vän hoppas jag att det problemet ska lösa sig snart.

9 kommentarer:

Katarina på Filippinerna sa...

Va skönt att du kom iväg! Va bra att du redan kan känna skillnad med några puffar. Krya på dig och hoppas det är en tillfällig reaktion.

Ha en skön helg med familjen!

Trillingnöten sa...

Vad bra att få det uppkollat! Bättre att gå en gång för mycket än för lite :) Och han var snygg din kompis :p

anna of sweden sa...

Håller tummarna för att den hjälper!

KARLAVAGNEN sa...

Jättebra att du fått hjälp! Ha en god söndag!

S w e F l o sa...

Skönt med en läkare som faktiskt lyssnade! Hoppas nu att det går över snart! Kram!

Suzesan sa...

Så bra. Du kanske bara behövde lite hjälp att "andas igenom dig". Känns bra med de där puffarna. Hade en tid när jag behövde sånt med.
Tur du fick det nu före Tainas besök så blir det lite lättare för dig. Att andas:)
Kram
/Susanne

Marianne sa...

Skönt att du känner dig bättre. Men även om det är något virus som sitter där nere, infångad av trånga luftrör, så tycker jag att du ska gå igenom sovrummet, speciellt kolla efter hur det ser ut där vattenläckan var! För om luftvägarna är trånga måste det ju bero på någonting?

KRAM!

Millan sa...

Ja men precis en sadan inhalator ar det som Nils ocksa har och som funkar valdigt bra! Hoppas den gor det for dig ocksa nu sa att du blir battre! kram

Saltistjejen sa...

Tack alla!!!
Jag mår bättre nu så min kompis verkar hjälpa. Hoppas det kommer hålla i sig även efter att vänskapen ska lägggas på is...
:-)