torsdag, maj 20, 2010

Ikväll får vi Finbesök!
En av mina "cybervänner" är i sta´n och vi ahr bestämt att hon och hennes man ska komma hem och äta middag med oss. Tur jag känner mig bättre nu än tidigare i veckan. Fast halsen är fortfarande raspig och dammvippan killar runt lite i bröstet fortfarande. Men jag mår helt klart bättre ändå. Och det är jag så glad för eftersom jag sett fram emot detta besök länge.

Vi har bara träffats en gång tidigare. Då i Stockholm. Tillsammans med flera av de cybervänner som vi har gemensamt. Så roligt! Och den senaste tiden har jag haft så lite tid att hänga med om vad som hänt alla våra gemensamma vänner och även henne själv. Så det ska bli så roligt att få tid att pladdra och uppdatera sig. Hoppas hoppas hoppas bara att min röst håller. Att bli stum just nu vore inte kul. Alls.

Internet är verkligen otroligt på många vis. Så många härliga personer jag lärt känna via bloggen. Plus så många underbara fantastiska personer jag även lärt känna på andra vis online! Och då snackar jag inte Facebook eftersom jag väl är en av de få som inte är med där. Nej, detta handlar om människor jag fått följa genom många olika faser i sina liv för att de på olika vis velat dela med sig. Fantastiskt!

15 kommentarer:

Emmama sa...

Åh vad kul! Det är många som kommer till New York nån gång i livet och som bonus får de träffa dig! :) Ha en rolig kväll!

Kram!

Anne sa...

Hoppas att det blir superduperkul!
Låter bra också att du mår mycket bättre, även om dammvippan inte helt pyst sin väg.
Visst är det toppen med alla internetkontakter. Jag tycker att även anonyma forum och trådar på sådana kan kännas som folk man känner och bryr sig om. Speciellt om man under lång tid är aktiv på nåt forum och lär sig användarnamn på de som skriver så blir det nästan att kännas som man känner personen ifråga och man följer plötsligt med stort intresse och omtanke med hur det ska gå för den personen med t.ex. barn eller annat (ja, vad nu sorts forum det kan vara man hänger på). Det kan bli väldigt personligt även på den sortens nätverk tycker jag. KRAM till dig!

Saltistjejen sa...

Emmama,
ja det är ju ett ganska vanligt resmål vilket varit bra för os som bor här! :-)
Kram!


Anne,
visst är det så. Just denna kompis kommer från det forum jag hängde mycket i när vi hade problem med att bli gravida. Och dessa tjejer som jag lärde känna där har man en väldigt speciell känsla för då just för att man följt varandra genom perioder som är och ahr varit enormt tuffa. Mycket skratt och gråt har det blivit. Och det är jätteroligt de gånger man då kan ses IRL.
Kramar!!!

Mrs Clapper sa...

Håller med! Det är en fantastisk känsla att få följa med i folks vardag som befinner sig över hela världen. (Speciellt när man har en arbetsnarkoman till man så är det ett trevligt "sällskap" att kika in hos alla och se vad som händer!

Kram och trevlig helg!

Saltistjejen sa...

Mrs Claper,
visst är det härligt att kunna löra känna folk enbart genom att få följa dem och ev senare via kommentarer eller om man hnger i forum där det blir mer "chat".
Kram!

olgakatt sa...

Heja cyberrymden!

Desiree sa...

Ha en riktigt trevlig kväll. Bra att du känner dig lite bättre så håller jag tummarna att rösten håller. Ja visst är bloggvärlden helt fantastisk på många sätt. Jag är så glad över all nya vänner jag har fått. Jag tycker faktiskt att man kan lära känna folk minst lika bra via nätet så här som i verkligeheten.Ha en underbar kväll.
Kram

KARLAVAGNEN sa...

WOW VILKEN SNYGG HEADER! Nu ska jag läsa inlägget också!

Saltistjejen sa...

Olgakatt,
:-)


Desiree,
ja visst kan man lära känna varandra minst lika bra via nätet som IRL. Sedan är det ju alltid roligt OM man verkligen kan träffas IRL också!
Kram!


Karlavagnen,
tack!! Vad roligt att du tyckte det!
:-)

Anne-Marie sa...

Låter härligt med ditt besök och visst är internet fantastiskt med alla kontakter som kan skapas. Kram!

Saltistjejen sa...

Anne-Marie,
ja det är otroligt vilka band man kan skapa via internet! :-)

Bejla sa...

Vad kul! Ja, Internet är allt bra fantastiskt ändå, så allt var inte bättre förr.. ;-)

Saltistjejen sa...

Bejla,
ja så är det. Internet kan ge en vänner över hela världen! :-)

Anna, Fair and True sa...

Fantastiskt är vad det är! Vem var det som var där? Västmanländskan?

Saltistjejen sa...

Anna Fair and True,
visst är det!!!
Och jag kan avslöja att det inte var Västmanländskan. Ingen bloggare alls faktiskt. Utan en annna cybervän... Men det är möjligt att den vännen vill vara lite anonym så jag tänker inte säga mer här nu.
Sorry!