måndag, maj 17, 2010

Måndag med dammvippa

Så var denna måndagen avklarad då. Hostandet har fortsatt vilket känns väldigt irriterande. Mötet i morse gick dock bra och jag hostade inte sönder presentationen. Men nyinköpta halstabletter kunde jag hålla dammvippan hyfsat i schack vilket var bra. Jag lyckades till och med att vara hyfsat "aktiv" både före under och efter mötet, d v s jag pratade lite mer med säljaren. Gav bakgrundsinformation om lite olika projekt i labbet, svarade på hans och hans kollegas frågor samt ställde en del egna. Jag tror att både säljarna samt mina kollegor var rätt nöjda efteråt. Vi hade alla fått lite mer detaljerad information samt svar på de flesta av våra frågor. Men efter mötet har jag dock känt mig lite småhängig och trött hela dagen. Seg. Vi får se hur det känns imorgon. Jag kan iallafall meddela att jag är otroligt trött på kittlande dammvippor i bröstet!

9 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Vad skönt att allt gick bra i alla fall, trots sjukdom! Jag hoppas du känner dig bättre snart :) Aldrig kul med hosta, Speciellt inte nu, när det är vår och ska skönt ute! Usch :( Stor krya-på-dig-kram från mig!

Katarina på Filippinerna sa...

Krya på dig! Din dammvippa i halsen vekar vara mycket irriterande! Hoppas du finner något som lugnar den och du får kraften tillbaka.

Livet enligt Jenny sa...

Usch då gumman. Inte kul att du känner dig hängig. Hoppas du känner bättre idag och att du fått vila ordentligt. Sköt om dig, kramen

Annika sa...

Hosta är för j-gt, som vi sa. man kommer inte undan skiten.
Nåja, vännen, drick te så du storknar med halstabletter i, lägg lite citron i också.
Nu har jag typ 1800 bilder på min blogg från ert besök :-) Tror jag sänkte Blogger för den fick en viss knäpp och visade bara ett inlägg per sida efter mitt senaste inlägg ;.)
KRYA på dig, feel better!!!!!!!
Kram!!

Saltistjejen sa...

Trillingnöten,
tack vännen!


Katarina,
ja min dammvippa vill itne ge sig. Dumma vippa!!!
Tack!
Kraam!


Jenny,
nej det är inte alls kul. Segt är det minsann.
Kram!


Annika,
nej hosta är ett riktigt skit rent ut sagt!
Haha skrattar åt alla dina bilder! Måste kolla din blogg nu.
KRAAM!

Musikanta sa...

Finns väl ingenting med frustrerande än rethosta! Svårt att låta bli att hosta också. Hett honungsvatten brukar hjälpa något. Med lite citron i är det drickbart!
Varm kram/M

Bejla sa...

Vad bra att allt gick bra, trots dammvippan - och därefter slöheten! :-) Har själv haft enorm hosta hela veckan - hostar helt enormt, fast jag har inte känt mig ett dugg sjuk, vilket ju iofs är bra. Fast klart pinsamt när man pratar i telefon, sitter i möten och delar kontor med två anställda. ;-)
Nu ska jag läsa vidare. Har bland annat sett många spännande foton swischa förbi när jag scrollade ner till detta inlägg. ;-)

Saltistjejen sa...

Bejla,
hosta ÄR jobbigt. Att tappa rösten också. än värre när man måste använda den men man hoppas ju att omgivningen är förstående.
Trots allt.
och istället för att klaga kan inse att man faktiskt gör sitt bästa. :-)

Anna, Fair and True sa...

Känner verkligen igen det där med dammvippan! Bra liknelse!