tisdag, november 02, 2010

Förkylt

Började känna mig hängig under eftermiddagen igår. Under kvällen blev det värre. Efter att ha varit och fikat hos grannarna ett par våningar upp (äppelpaj som vi aldrig orkade äta upp på Halloweenknytisen dagen innan) tillsammans med Lill-Skruttan och hennes kompisar var jag helt slut. Huvudet kändes tyngre och tyngre. Det blev tidig sänggång där jag lyckades somna låååångt före Lill-Skruttan. Minns att jag vaknade till och somnade om ett antal gånger under själva nattningen. Ibland ville hon krypa över till sin säng. För att sedan 3 minuter senare krypa tillbaks till vår. Ibland For hon omkring och pratade om olika saker som jag glömt. Sedan ville hon ha mjölk. Men efter att M kommit in med en flaska mjölk kom hon ändå till ro. Då var klockan efter 22 och vi hade nog legat i sängen i en dryg timme.

I morse mådde jag inte bättre trots en lång natts sömn. Värk i kroppen. Tryck i huvudet. Något håller på att mogna därinne det känner jag. Och det är tyvärr inte fråga om någon genialisk tanke eller så....
Upp gick jag ändå för det var dagismöte på morgonen. Knytis-frukost. Mötet var riktigt bra. Först frukost sedan fick vi föräldrar pröva tre olika aktiviteter som barnen brukar göra i rummet. Bygga med klossar, leka med rakskum samt leka i sandlådan. Lite intressant att studera hur vuxna beter sig när det kommer till sådana här aktiviteter... Sedan gick lärarna igenom en del om vad som pågår i rummet. Informativt och bra. Jag gillar som sagt lärarna i Orange Room väldigt mycket! Det känns som personer som älskar sitt yrke, har hjärtat på rätta stället, är kloka, erfarna och har humor. En bra kombination.

Efter mötet gick jag tillbaka hem. Nu ska jag stjälpa omkull mig lite.

13 kommentarer:

Desiree sa...

Krya på dig. Hoppas du mår bättre imorgon men lite vila brukar ju göra susen och lite gott varmt te. Men erat dagis är som sagt guld värt. Det där mötet verkade riktigt bra och roligt att faktiskt få prova på lite av barnens dagliga aktiviteter.
Kram och krya på dig.

Musikanta sa...

Jättejobbigt att vara sjuk och ändå jobbigare när man har småbarn! Du får vara hemma några dagar och vila så att det inte kommer surt efter. Låter trevligt med aktiviteterna på dagis i alla fall.
Kram och krya på dig önskar Ingrid

Leles värld sa...

Krya på dig! En kopp grönt te med honung. Och kanske lite Alka-Seltzer...

olgakatt sa...

Usch och fy, din stackare!
Krya på dig så fort som möjligt!
Te med citron och honung och varm katt på magen ordineras härmed!

KARLAVAGNEN sa...

Krya på dig!!!! Håller med Olgakatt vad gäller ordination!!!

Karin sa...

En redig whisky är vad du behöver. Raggsockor på fötterna och marsch i säng ;-)
Kramar!!!!!!!!

Trillingnöten sa...

Din stackare! Jag hoppas verklien du känner dig bättre snart! Förkylningar är jobbiga. man är sjuk fast ändå inte liksom...inte tillräckligt för att ligga i soffan och glo på TV en hel dag, men ändå inte riktigt okej för att köra på i 100 som vanligt.
Mysigt att ha en sån knytisfrukost! Vilken rolig idé! Det kanske man skulle göra hos oss också...barnen var också där? Och var med och lekte menade jag? Kramar och krya på dig!

Katarina på Filippinerna sa...

Krya på dig vännen! Sova sova!

Anne-Marie sa...

Ta extra vitamin C och vitlök. Det är jättebra för förkylningar. Sov och vila så mycket du kan. Hoppas du mår bättre snart. Kram!

Livet enligt Jenny sa...

Hu det låter inget roligt alls! Krya nu på dig. Vila, drick massor och ät mycket frukt och grönt.
Kramen

Stef sa...

Krya på dig! Det är så jobbigt att må sådär!

Kramar

Annika sa...

FEEL Better SALTIS!!
Inte konstigt om du blir sjuk nu. Vädret har ju totalt slagit om och det är iskallt.
Ännu så länge känner jag mig i fin form, men det kan minsann ändras.
Hoppas verkligen att förkylningen är av snabbt övergående sort för dig.
Kram!!

Anna, Fair and True sa...

Krya på dig!

Kram!