måndag, november 08, 2010

Första besöket

Ikväll var vi och hälsade på våra vänner och deras nya lilla fina söta Gulletjej. Det var första gången vi såg henne. Baby E. Så liten och så fin! Jag kände mig lite rörd för hon påminde så mycket om Lill-Skruttan när hon var ny. Även om Lill-Skruttan till och med var ännu mindre när hon kom. Nästan häften så stor... Otroligt! Nu var vår Lill-Skrutta iallafall otroligt exalterad över att få se R´s baby sister och hon var nog lite hänförd över hur liten bebisen var. Vi hade med oss lite babykläder till Baby E som jag pysslat ihop lite tryck på under helgen. De blev väldigt uppskattade vilket var roligt. Lilla Baby E sov hela tiden vi var där. Trots att det emellanåt var rätt högljutt med R och E som levde runt. Det blev fika och prat. En hel del om förlossningen såklart. Och allmänt barnprat. Roligt också att träffa R´s mormor lite mer. Hon är här nu och hjälper till.

Lill-Skruttan har fått syn på R´s "baseball bat"


Här kollas Baby E in igen.


9 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Vilken sötnos! Man kan liksom inte fatta att ens eget barn har varit så där liten :) Och som sagt, i ditt fall även ännu mindre! Kram

Katarina på Filippinerna sa...

Oj, oj vad liten och söt!

Desiree sa...

Vad kul att R blivit storebror. Det maste kanns stort for honom. HOn var supersot lilla baby E och sa liten. Din E verkar kolla baby E noga pa sista bilden. Roligt med en ny liten familjemedlem. Bor de i samma hus som er era vanner som just fatt baby E?
Kram!

Suzesan sa...

Såå söt. Spännande för de små men men konkurrens. Hoppas det ska gå bra för dem. Åhh vilken liiiten bebis.

Undra vad Ella tänker. När hon ser den lilla.

Kram
/Susanne

Saltistjejen sa...

Trillingnöten,
ja man glömmer hur små de verkligen är när de är sådär nya.
Kram!


Katarina,
:-)


Desiree,
ja det är stort för R. Han tar det bra men visst förekommer svartsjuka. De bor i huset intill men våra hus är sammanbyggda så det är i praktiken nästan som att bo i samma hus....
Kram!


Suzesan,
ja det kommer det bli Att vara äldsta barnet och få syskon är väl alltid lite speciellt eftersom man har haft föräldrarna helt för sig själv tidigare. Han tar det bra än iallafall men vi vet ju inte om han verkligen förstått att hans syster är här för att stanna ;-)
Kram!

Annika sa...

Vad fint! Och vilken söt liten baby.
Otroligt hur små de är då de föds. kan tro att Ella var totalt fascinerad av den lilla. R förstår nog inte att hon är här för att stanna :-)
KRAM!!

Saltistjejen sa...

Annika,
nej visst är det otroligt hur små de är och hur snabbt man glömmer just detta. jag blir lika överraskad varje gång jag träffar på de här som nyfödingarna. :-) Hon var väldigt fin också med tanke på att hon föddes "som vanligt" och inte kejsarsnitt. Och hon sov hela tiden vi var där.
Kramar!!

Suzesan sa...

Haha näee han tror kanske de ska lämna tillbaka henne sen den lilla söta gullungen. Ungar är som ungar är.

Men bra är när det inte är så stor ålderskillnad. Sandra var tio när brorsan kom och det var kul...några timmar....nån dag som bebis..okey tyckte hon. Ville helst haft en lillasyster. Nu är de kompisar för livet hon och brorsan.

Mvh hihi en för dagen nybliven femtioåring... Me.

Haha.
Kram
/Susanne

Saltistjejen sa...

Suzesan,
du det skulle faktiskt inte förvåna mig!!!! Han är ännu såpass liten att det nog är svårt att förstå att livet kan ändras så drastiskt som det ju gör när man får syskon. Jag tror det där med åldersskillnaden beror på barnen också. Fördelen med nära i ålder är väl att de kanske kan "leka" mer och så. Nackdelen är väl att konkurrensenblir större eftersom de har mer lika behov. Jag tror de flesta känner att de får bättre kontakt med sina syskon när de är lite äldre kanske även om de inte haft jättemycket kontakt som små. M har ju 8 år till sin syster och de har en helt annan kontakt som vuxna än vad de hade som barn eftersom skillnaden var såpass stor.
Oj fyller du 50!!
GRATTIS!!!!!!!
Bamsekram!