onsdag, november 03, 2010

Kurerar mig

Igår sov jag mest. I sängen. Uppe på täcket. Under täcket. Fryser jag? Svettas jag? Lipton har då och då gjort mig sällskap. Mest under täcket. Han älskar att krypa in under täcket och spinna med huvudet mot ens hals. Däremellan låg jag och halvslumrade i soffan framför TVn. Ibland med Tazo på bröstet. Drack te. Både roiboos och svart och grönt.  Fick i mig lite mat till lunch och lite till middag på kvällen när M kom hem. Nattade Lill-Skruttan och det var så mysigt eftersom jag sovit bort den största delen av kvällen efter att hon kom hem från dagis. Var upp en sväng under senare delen av kvällen så M och jag hann både prata lite och se en film tillsammans innan jag däckade i sängen igen.

I morse vaknade jag knappt när resten av familjen gick upp. Men nu är jag uppe. Ny mugg te. Roiboos med citrongräs. Lite honung. Lenar gott i min såriga hals. Jag har inte ens riktigt orkat känna efter om jag mår bättre idag. Konstigt va? Men fortfarande känns kroppen så öm. Jag svettas en del och det trycker till och från i huvudet så nej, jag vill inte riktigt känna efter ordentligt än. Jag hoppas ändå att all den här sömnen gjort sitt. Det brukar hjälpa att sova mycket. Iallafall tycker jag det. Nu får man väl bara vänta och se.

TACK också alla ni söta som skickat så fina kommentarer i inlägget nedan!!! Jag har inte haft ork att svara på dem men gör det istället här. TACK! 

10 kommentarer:

Västmanländskan sa...

Skönt att höra att du känner dig lite bättre! Kram!

Nenne Nennelainen sa...

Verkar som sömn och mera te är grejen, skönt att höra att du mår bättre!

Kramar!

KARLAVAGNEN sa...

KRYA PÅ DIG!!! Kram!!!

Anna, Fair and True sa...

Du får ett till krya på dig! Kram!

Trillingnöten sa...

Vad skönt att du är bättre (?)! Det är superjobbigt å va sjuk som sagt! Te botar det mesta :) Kram på dig!

Desiree sa...

Krya på dig du gör helt rätt som låter kroppen få så mycket vila som den behöver. Nu ska du se att du snart mår bättre inom några dagar. Aldrig kul att vara sjuk men som sagt snart är du på benen och pigg igen. Gulligt att kissarna håller dig sällskap. Du har ett par goa naturliga sängvärmare om du fryser iallfall.
Kram!

Suzesan sa...

Krya på dig Saltis!!

Det är vidrigt att vara förkyld. Jag håller med sova är bra. Nu har jag läst ikapp mig tittat på filmer och säger bara SÅ HIMLA SÖT ELLA ÄR Så söööt och så bra hon pratar. OCH vad fin halloweendräkt och allihop i gänget var ju sötaste.

Kram
/Susanne

Taina sa...

Könn inte efter! Ingen idé utan krya på dig istället!

Kramen!!

Emmama sa...

Krya nu på dig unga frun! Hoppas de passar upp på dig ordentligt.. :) Kram!

Saltistjejen sa...

TACK alla gullisar! jag känner mig mycket bättre!!!!
Kram till er!