tisdag, januari 11, 2011

Alla mina tankar

Just nu går alla mina tankar till en vän som står inför något jag inte ens kan försöka sätta mig in i. En situation så jobbig att det är svårt att förstå. Att ta in. Hur mycket man än vill. Maktlöshet inför saker man inte själv kan råda över. Rädsla och Oro. Inför nuet. Inför framtiden. Inför det faktum att man inte kan garantera något. Det går som det går. Livet och döden rår vi inte över. Hur mycket vi än skulle önska. MEN för er liksom för oss som följer er på avstånd så lever än så länge HOPPET. Hoppet om att detta ska få ett lyckligt slut. Att det ska gå väl. Vi är många som tänker på er. Som känner med er nu. Dig och din familj. För närvarande fem till antalet och förhoppningsvis är det just  det ska förbli.

All kärlek till Er alla fem!

11 kommentarer:

Katarina sa...

Att stå bredvid människor man älskar och inse att man kanske inte kan göra något, maktlösheten man känner är obeskrivbar.

Jag hoppas saker och ting kan få en "rätsida" för dina kära vänner.

Stor kram

Pettas sa...

Det är svårt att stå på sidan om och inte kunna hjälpa rent konkret. Sjukdom drabbar de flesta någon gång, men om den hör till de allvarligare, så blir man påmind om sin egen dödlighet och allt vad det innebär.Många tankar hos de drabbade och hos en själv. Jätte, jättesvårt att inte kunna hjälpa annat än att bara finnas som stöd. Hoppas att det sker någonting som vänder det hela i positiv riktning!

Millan sa...

Usch det later inte roligt. Det ar svart att sta vid sidan av nar nagot riktigt tufft hander i en vans liv. Jag hoppas att det blir bra for din van! Kram

Desiree sa...

Jag hoppas att det går bra för din vän. Att ge stöd precis som du gör är jätteviktigt.
Kram!

Anonym sa...

Vet inte vart du går in och läser först eller om du har fått sms - det ser bra ut! Drar en lättnadens suck.

//Lapinette

Bejla sa...

En jobbig situation. Hoppas att allt går bra.
Kram

Annika sa...

Det där låter inte bra alls. OCH visst är det jobbigt att stå på sidlinjen och bara se på. Läser ett par cancerbloggar och slås hela tiden vilken styrka de sjuka bär på. OCH stöd ja, det viktigaste av allt.
NU håller jag tummarna för din vän!!
VERKLIGEN!!
Kram!!

Saltistjejen sa...

Katarina,
ja det är alltid svårt att stå bredvid och känna att man inget kan göra.
Nu har jag iallafall fått positiva besked så det känns för närvarande otroligt bra!
Tack!!!
Kramar!


Pettas,
ja det är svårt när man känner att det finns så lite man kan göra. Men nu har jag ändå hpp för senaste nyheterna var goda.
kram och tack!!


Millan,
nej det har varit ett par dagar med oto. men det ser för närvarande så bra ut som det kan, så det glädjer vi oss med.
Kram!


Desiree,
ja stöd på håll är ju lite annorlunda men jag hoppas verlkigen att det ska gå bra. Nyligen fick jag positiva nyheter så det känns bra just nu iallfall!
Kram!


Lippis,
TACK vännen!!! Jag fick också sms från "M" själv och det känns så mycket bättre nu när åtminstone detta här steget gått bra! Nu hoppas jag bara på ett lyckligt "slut" också!
Kram och TACK!!


Bejla,
tack! Ja hoppas gör jag också och såhär långt har det gått bra vilket gör att hoppet känns lite ljusare!
Kram!

Saltistjejen sa...

Annika,
tack!!! ja det är jobbigt att stå på sidan om också och känna att man "inget" kan göra. men som du säger är stöd så viktigt det med. Nu har jag nyligen fått positiva nyheter och jag är så glad över detta! än är det lång väg kvar att gå men det känns fint att åtminstone det som kan gå bra så här långt har gjort det.
Kramar!

Anna, Fair and True sa...

Hoppas det gått bra för dem!!

Saltistjejen sa...

Anna Fair and True,
hittills ser det väldigt bra ut!!! Så jag hoppas. Men det är ännu en tid innan vi vet hur det hela kommer sluta.