tisdag, januari 25, 2011

Kvällen

Ikväll är det den årliga middagen med M´s jobb. Det blir 3-rätters på Alias. Vi har varit där de andra middagarna tidigare år. Det brukar vara god mat och bra sällskap eftersom M´s labb är fullt av kul personer.  Alltid en del gamla och en del nya ansikten. Jag ser fram emot det.

Tyvärr blev Lill-Skruttan även denna gång otroligt ledsen och förtvivlad när M berättade för henne att hon skulle bli hämtad av W´s mamma ikväll och inte av oss. Lilla Skruttan. Hon grät hela vägen till dagis. Jag hoppas så att det ska gå bra ikväll trots allt. Just nu känns det skönt att middagen är tidig. Börjar redan klockan 18 så jag är nog hemma till 21-tiden skulle jag tro. Så då kan jag själv hinna snuggla lite med lilla Gosan och sedan natta henne. Det känns bra. Eller snarare det känns väldigt bra!

11 kommentarer:

Suzesan sa...

Forsättning på min kommentar nedan. Om kärlek.

Hihi men du vet hur det är så säkert med Lill-Skruttan. -Älskar man nån så är det svårt när de inte är där-. Det är nog det och därför hon grät. Lilla tösabiten. Hjärtan smälter väl alltid för barns tårar. Och tårar.

Kram
/Susanne

Saltistjejen sa...

Suzesan,
haha ja så är det ju såklart! :-) Och visst känns det i hjärtat när barn gråter
Kram!

Marianne sa...

Hoppas ni får KUL!

KRAM!

olgakatt sa...

Ha kul utan dåligt samvete, så gott ni kan!

Saltistjejen sa...

Marianne,
det var jättetrevligt och väldigt gott!
tack!


olgakatt,
jadå det var himla trevligt och med bra mat. Jag är hemma nu och har myst med E så det känns bara fint!
Kram!

Trillingnöten sa...

Vad skönt att få komma hem och natta i alla fall. Det kan jag tycka är jobbigt när jag måste jobba över och komma hem vid nio...då får jag inte se dottern på ungefär 48 timmar...de går ju upp efter att jag åkte till jobbet så inte ens på morgonen får jag gosa lite. Ibland är jag bara sugen på att väcka henne och lägga mig i hennes säng en stund och krama henne :) Hoppas middagen var toppen!

franziengland sa...

Stackars lilla E, klart hon vill vara hemma, med sådana toppenföräldrar!! Gick det bra?

Desiree sa...

Jobbigt igen med E att hon blir sa ledsen. Kanns som hon ar inne i en period av separationsangest. Men jag hoppas att det gar bra for E och att ni far en trevlig kvall du och M.
KRam!

Saltistjejen sa...

Trillingnöten,
ja det var mysigt! hahaha fast hon var som sagt så uppspelt att det tog jättelång tid och hon somnade seeent.
Kramar!!


franziengland,
:-) Gulligt sagt av dig. Jo så är det säkert ;-)
men det hela gick bra iallafall. Som alltid.
Kram!


Desiree,
ja jag tror hon brås på sin pappa. Han var likadan som barn berättar han. Ingen mingelpersonlighet där inte utan trivdes bäst hemma med trygga familjen. Jag hoppas hon ska växa ur detta lite så småningom, me just nu är vi mest glada över att det ändå går bra. Lite gråt i början men sedan är hon hur glad som helst och leker och har kul. DET känns skönt att veta.
Kram!

Taina sa...

Hoppas ni hade kul och lilla E fixar det här galant. Det är nog värre för föräldrarna...

KRAMEN

Saltistjejen sa...

Taina,
jodå det gick bra. Både för E och för oss! :-)
Kram!!