torsdag, januari 20, 2011

En väldig massa Gudfäder...

...verkar de fått tag på här idag!
Helt utan att man själv känt till något alls. Morgonen hos oss var precis som vanligt med enda undantaget att Lill-Skruttan ville se Svampbob idag istället för Caillou som det annars varit de senaste veckorna. Inte så spännande direkt. Men utanför fönstret var det tydligen lite mer hallaballou.
Men självklart läser jag om detta i svenska medier...

6 kommentarer:

Desiree sa...

Ha ha jag såg också detta. Känns verkligen som maffian lever kvar så som i tv serierna hos er. Läste att en av dem var 93 år gammal men nu hade dömts till 8 års fängelse för något brott. Det är verkligen krut i dessa gubbar som orkar hålla på och igång fast de är så gammla.
Kram!

Saltistjejen sa...

Desiree,
japp visst är det så. Känns mer som film än verklighet...

Lia sa...

Hahaha, så är det väl alltid! Ingen koll på hemmaplan, men alla andra vet minsann vad som händer! När Bergen hade en vecka av svåra luftföroreningar förra vintern (det var vindstilla, och alla avgaser mm stannade då mellan de 7 fjälltopparna som ett giftigt täcke) så ringde det som galet på telefonen hos oss, alla ville veta om vi var ok och höll oss inomhus!!! Själva visste vi ingenting och var ute på morgonpromenad =))

Saltistjejen sa...

Lia,
haha visst är det ofta så....
:-)
Kramar!

Trillingnöten sa...

Låter superspännande med maffiosos! Tänk att de fortfarande finns kvar, om än i en lite annorlunda form kanske...Undrar om de skickar hitmen och sånt nuförtiden också? Kram

Saltistjejen sa...

Trillingnöten,
haha ja det känns lite som en gammal film tycker jag eftersom man har svårt att tänka sig att sådana maffiafamiljer faktiskt finns och är aktiva.