torsdag, januari 06, 2011

Liten uppdatering på skrivfronten

Först vill jag TACKA alla er som stöttat och uppmuntrat mig i era kommentarer i nedanstående inlägg.
Det har faktiskt hjälpt!

Just nu känner jag att jag fortfarande är överstressad när jag hela tiden kommer på saker jag borde skriva om, eller skriva mer om och jag inser att det kommer bli en riktigt lång natt här inatt. Men eftersom jag igårkväll endast gick tillbaka hit och satt ett par timmar efter middagen var jag hemma innan 23 och därmed fick jag hela åtta timmars sömn under natten! Ni kan ju gissa om jag somnade ovaggad igår...
I vilket fall har det gjort att jag känt mig pigg i skallen idag och faktiskt fått en hel del skrivet.
Men som sagt, det är fortfarande långt kvar till slutet så jag tror inte jag kommer sova så mycket inatt... Å andra sidan gör det inte så mycket bara jag blir färdig någongång!

Sedan när detta är klart ska jag först av allt sova och vila och göra allt det där måste göras men som fått stå på "vänt" under de här senaste två veckorna. Och efter det ska jag ta itu med min "att göra lista" som innehåller sådant som inte är akut men som jag bör och även vill göra. Som kontakter med omvärlden. Det känns verkligen som om mitt liv stannat upp under den här jobbintensiva perioden och jag längtar tills att jag kan trycka på "skicka-knappen" och få iväg mitt digra attachment till chefen. Då ska jag börja leva igen!

12 kommentarer:

✿Ewa sa...

Jag är imponerad, vad du är duktig!
Kramar!

Pettas sa...

Lunka på, lunka på..
här står jag med min säckpipa och hejar på...

Saltistjejen sa...

Ewa,
tack vad söt du är!


Pettas,
jaaa mer säckpipa säckpipa säckpipa! Bra för jag måste hålla mig vaken och "uppåt" länge till! :-)

Desiree sa...

Klart vi hejjar på dig. Du är himla duktig som kämpar på med skrivandet. Men det är ju toppen att du fick ordentligt med sömn igår så att du är laddad för slutspurten av skrivandet. Det som också är toppen är ju att det verkar gå framåt i bra takt och det måste känns jätteskönt att du får mycket skrivet. Snart är du i mål Saltis, you go girl!
KRam!

Trillingnöten sa...

Nu ser du snart slutet! Tänk vad skönt att slippa det där sen. Det är så man uppskattar sin lediga tid :) Och sin familj och vänner. Tänk de som nästan alltid har det som du har det just nu. Jag skulle aldrig palla...Lycka till nu och kör hårt! kram

Millan sa...

Later som en otroligt tuff vecka!! Hoppas du fick sova nagot i natt. Ja eller hos dig ar det val tidiga natten nu sa du kanske fortfarande sitter uppe?! Haller tummarna for att du far fardigt ditt material nu sa att du kan fa lite lugn och ro! Kram

franziengland sa...

Så bra att du gör framsteg!! Jag tycker det är supereffektivt att jobba på nätterna när man är inne i en intensiv jobbperiod. Man är pressad och ingen stör, så det du gör på en timme då, skulle säkert tagit minst två timmar på dagen. Tror jag alltså :) . För att orka brukar jag i intensiva perioder köra någon sorts tredagars (nätters) rutin. Max två sena nätter till max 3 och tredje natten i säng före midnatt. En period jobbade jag 60-70 timmar per vecka i 17 veckor (med tre små barn och en väldigt snäll man), så jag vet hur det är. Därför tror jag det är bra att kunna stänga av allt annat under en tid (vännerna finns kvar, det ser du ju på alla fina kommentarer :) ), för att på så sätt spara den energi som finns till det man måste göra. Men något slut på det måste man ju se såklart annars blir det hopplöst.
Fortsatt lycka till! Kram.

Annika sa...

Du är superduktig, du power girl!! Snart får du ditt liv tillbaka. SNART skickas den digra luntan till the boss! Då ska du fira!!
KRAMAR KRAMAR!!!!

Mrs Clapper sa...

Hurra!! Snart är det klart! Vad du är duktig som jobbar på så hårt!
Snart får du trycka på knappen! :D

Kram!

Anonym sa...

Snart är du klar! Haller tummarna att du inte maste sitta hela natten! Är sa imponerad, du är sa duktig!
Kramar, Lisa

anna of sweden sa...

Heja dig! Hoppas att du kan få koppla av lite under helgen i varje fall!

Kram!

Saltistjejen sa...

Tacktacktack!! Ni är urgulliga!