fredag, januari 14, 2011

Fredagstemapaus

Fredag igen. Fredagstema. Ny månad och nytt år betyder dock ny värd för temat. Under januari är det Maisoui som står för alla fredagars teman. Jag missade ju förra fredagen eftersom jag var fullt sysselsatt med att skriva då... Hu, jag har nästan glömt hur intenisvt det var....
Tyvärr känner jag att jag nog ska ta en paus under resten av januari också. Det är mycket som händer denna månad och jag känner inte riktigt att jag hinner med att fundera kring de olika teman som Maisoui har gett. Men de står alla i högerspalten här intill och jag ska försöka hinna med att läsa hos er andra deltagare. Hoppas att Maisoui inte tar illa upp. Det är verkligen inget som har med de olika teman att göra utan endast lite tidsbrist och fantasilöshet från min egen sida. Tyvärr.

Något roligt som ska hända den här helgen är att en av mina allra käraste väner ska komma på besök!!!! Hon kommer redan ikväll och ja, jag längtar otroligt mycket! Vi har inte setts på drygt 3 år så det känns helt fantastiskt att få träffas nu! Hon har aldrig träffat Lill-Skruttan ens, men vi träffades strax innan jul just när jag blivit gravid men det var den senaste gången vi sågs. Tyvärr stannar hon enadst till söndagkväll eller möjligtvis måndagmorgon för sedan ska hon vidare för att jobba. Detta är egentligen anledningen till varför hon är här i USA nu men jag är så övermåttan glad över att hon kunde åka ett par dagar tidigare så vi hann ses innan hon drar vidare! Nu måste jag bara försöka att vila rösten tills hon kommer hit för hon är en av mina vänner som jag nog har pratrekord tillsammans med..... Både i längd, uthållighet och inte att förglömm snabbhet....! Och nu, ja nu har vi ju faktiskt dryga 3 år att ta igen....

12 kommentarer:

Katarina sa...

Åh, vad roligt att få träffa en gammal god vän! Ha de så trevligt och mys på, ni har säkert mycket att prata om och ta igen!

Stor Kram

Millan sa...

Ah vad skoj att fa ha en kompis pa besok i helgen!! Det later verkligen som om ni kommer ha en del att prata om :-). Ha en toppenfin helg! Kram

Desiree sa...

Åh vad kul att en av dina allra bästa vänner kommer på besök speciellt då ni inte har setts på riktigt länge. Jag tycker du ska njuta och ha det riktigt gott tillsammans. Kanske kommer ni rent av att slå nytt pratrekord :-)
Kram!

HeLena sa...

Såå roligt med besök!
Känn ingen hets med S&T hinner man inte så... Vi vet alla hur det kan vara!
En underbar helg då!

Pettas sa...

Det är bättre att låta bli att skriva S&T än att slarva ihop någonting...vi vet alla hur det är. Jag skall också ta ledigt ett tag framöver:).
Ha en riktigt finfin helg med din goda vän.

Stef sa...

Åh vad roligt! :) Det är alltid jättekul att träffa vänner man inte träffat på så länge! Och då brukar det bli en hel del snack så vila rösten nu innan!

Kramar

Victoria sa...

Vad kul med besök!! Hoppas att ni får en kanonhelg tillsammans!
Kramar//Vic

Saltistjejen sa...

Katarina,
ja det ska bli så roligt! men jag har knappt förstått att hon kommer än.. ;-)
Kram!


Millan,
ja det kommer nog bli rätt mycket pratat skulle jag tro... ;-)
Kramar!


Desiree,
ja det är så kul med sådana här gamla goda vänner som man känt länge och liksom följt på ett annat vis än "nyare". Och jo det har hänt mycket i både hennes och mitt liv sedan vi sågs sist så det finns mycket att "uppdatera".
Kram!


HeLena,
ja jag insåg att resten av januari var ganska full och att jag inte riktigt skulle hinna med temat. Så det blir nog bättre såhär.
Och det ska bli jätteroligt att träffa min vän nu!
Kram!


Pettas,
haha ja först tänkte jag att jag kanske skulle kunna hinna men sedan var jag tvungen att inse mina begränsningar. Jag vill helst inte känna mig stressad med temat utan göra det för att det är roligt. Får se när du är tillbaks igen du med då!
Kram!!


Stef,
ja det känns nästan lite overkligt eftersom vi inte setts på så länge. Men kul ska det bli!!! :-)
Kramar!


Vic,
ja det kommer bli jättebra tror jag. Bara vi ses så kan vi nästan ses varsomhelst för det mesta vi gör är ändå att prata hahahaha!!!!!
Kramar!

Annika sa...

PAUSAR dig under jan, babe!! No probs!!
:-)
KUL med besök!! ÅÅ blir AVIS!!!
Saltis!!! PRATREKORD!! HAHA!! Är ni bägge lika duktiga på att prata som du är blir det tusen ord i minuten...
Du är bäst!!!
HA så underbart KUL!!!
KRAMAR och ha en toppenhelg!!!

Saltistjejen sa...

Annika,
japp det hinns inte med denna måndaden. Och ja det ska bli såå himla kul med min kompis som kommer! Haha jodu HON kan prata. Nästan mer än mig faktiskt.... ;-)
Kram och ha en riktigt fin helg du med!

Trillingnöten sa...

Det är underbart att träffa gamla vänner! Speciellt om man inte träffats på så länge! Och så är det spännande! Var ska man börja prata liksom?? Jag hoppas, och vet, att ni kommer att få en jättefin helg! Njut! Kramar

Bejla sa...

Vad är lite missat fredagstema mot sådan besökslyx för en utvandrad?! ;-) Hoppas att ni får det trevligt!