måndag, februari 04, 2013

För ungefär en vecka sedan


Åt vi en härlig frukost utanför vårt hotell.

Efter frukost en promenad till stranden

Innan stranden ett litet stopp för att köpa kepsar, strandleksaker och solglasögon

Framme!








Efter en underbar dag på stranden var det dags att gå hemåt



Lite hängmattegung på vägen.



Och så en glasspaus såklart!

Behöver jag säga att jag längtar tillbaka lite....
Men idag börjar vardagen på nytt. Strax dags att gå ut i kylan och köra bilen till New Jersey igen. Jobbet väntar. Back to Business! Jag hoppas denna veckan ska gå bra ändå. Och vardagen är ju faktiskt inte dålig den heller. Hoppas alla i där ute som läser får en fin måndag och en bra vecka!

13 kommentarer:

Sahra sa...

Färgen
F Ä R G E N !!!
Kolla färgen
Jag döööööööör

Turkost hav
Finns det något läckrare
Jag dööööör lite till

Miss Marie sa...

Det där ser helmysigt ut! Jag tittar ut genom fönstret här och ser enbart grått, grått, grått... Dina bilder ger mig hopp om lite varmare väder! :)

Annika sa...

DU bombar väl från resten av resan också hoppas jag!!
Härligt, härligt, härligt.
Visst är det ett underbart bra sätt att semestra på!!
I love IT!!
Härliga bilder!!
Jag skulle gärna åka jag också!!
Kram!!!

olgakatt sa...

Här snöar det lappvantar från en blygrå himmel. Skönt att ni fått en rejäl dos med sol och värme som en vitamindusch tills det blir vår igen. Det låter som om ni haft en lat och härlig födelsedagssemester!

Anonym sa...

Hahaha, förstår din magkänsla. Det är ju härligt med vardag på sitt sätt, men ÅH vad er semester ser underbar ut!! Vill ju hör allt och lite mer =)

Lycka till i veckan fina <3
Mimmi

Channal sa...

ÅHHHH SÅ UNDERBART!! Älskar't!! Sommar, sol och turkost hav!! Funderar på att flytta till Seychellerna... som svensk sommar året om!! Fast då skulle jag nog sakna årstiderna!

Detta kan ni leva på LÄNGE!
KRAMAR!! Anna

Emma sa...

Vad underbart det ser ut! Blir så sommarsugen. Så fint!

Monica sa...

Ser onekligen skönt ut och det går att föreställa sig, kommer i alla fall ihåg hur sanden känns:-) även om det snöar för fullt i Stockholm nu och ska fortsätta så i två veckor sägs det. Härligt med en sådan "vardagspaus":-)

Anne-Marie sa...

Minns kontrasterna mellan Mt Shasta och Miami när jag besökte Florida i november för många år sedan. Man tar snabbt av sig vinterkläderna. ;)
Ni ser ut att ha haft en härligt semester och Grattis i efterskott! Kram!

Saltistjejen sa...

Sahra,
javisst är den helt fantastisk!!!!!
Kram!

Miss Marie,
vad kul attt Angelica också var i Miami. Vi såg henne inte där. Och ja, varmare väder finns ju men det lär dröja ett tag. åtminstone här hos oss.
Kram!


Annika,
haha jodå var lugnt, det kommer fler bilder senare. Vi hade det riktigt riktigt BRA!!!! Oh ja det är verkligen ett av de mest avslappnade sätten att semestra på måste jag säga! Vi är SÅ NÖJDA!!
Kramar!!


olgakatt,
oj snö har vi bara lite här i NYC nu. På taken. Och visst kändes det underbart att få lite sol och värme såhär mitt i vintern. Men nu känns det långt till våren...
Kram!


Mimmi,
ja semestern var sååå skön! Och nu vardag. På vissa vis väldigt bra med vardag igen också men visst hade jag gärna haft en vecka till i Paradiset. :-)
Kram!


Saltistjejen sa...

Channal,
hahaha ja du det var verkligen sådär som i semesterbroschyrerna. ;-) Turkost varmt hav, långa stränder. Mmmmm... Men jag är som du och skulle sakna årstiderna mycket om jag hade så året runt. Däremot kan man ju längta till sol och värme mitt i vintern. På samma vis längtar jag ju till svalka under de hetaste sommarveckorna här i staden. :-)
Kram!


Emma,
ja det var så himla härligt!!


Monica,
det var det verkligen. Sand mellan tårna och turkosa vågr skulle man ha lite mer av i sin vardag....
Tänk att ni har riktig vinter iallafall. Här är det mest bara småkyligt men tyvärr nästan ingen snö. DET hade jag gillat bättre. Snö alltså.


Anne-Marie,
ja det är ju underbart att lägga bort de tjocka jackorna. Inte lika kul när man får plocka fram dem igen. Men så är det. Semster var sååå skönt! Nu är man dock tillbaka i verkligheten igen.
Kmra!!

Millan sa...

Ser helt underbart ut! Men jg kanner mig forvirrad .. skulle ni inte pa en kryssning? Eller har jag helt snurrat till det nu?

Sa harligt med strandhang. Jag hr ett enormt behov av sol och varme just nu. Kanns som om det var allt for lange sedan.

Fargen pa havet ar ju otroligt!
Kram

Saltistjejen sa...

Millan,
haha nej du är inte förvirrad. Vi var på Kryssning också. Men båten gick från Miami så vi flög dit ett par dagar innan och spenderade 2 nätter där innan vi klev ombord. :-)
Kram!!