torsdag, februari 20, 2014

Bikupa

Just nu känns det ungefär som om jag går runt med en bikupa i skallen. Det surrar. Det brummar. Många tankar som far hit och dit och ja, det gör mig trött. Hade tänkt lägga ut lite fler bilder. Både från Baby Showen igår samt från mycket längre tillbaka då Lill-Skruttan hade sin teateruppvisning. Och även från Barcelona. Men jag orkar inte. Så det skjuts på framtiden. Som så mycket annat just nu.

Fredag imorgon. Jag och Lill-Skruttan ska ha en dag tillsammans. Det är ju vinterlov nu och imorgon tänkte jag vi kunde ha en dag ihop. Har dock inte hunnit eller orkat planera något särskilt så vi får väl se vad vi hittar på. Lite kommer jag nog behöva jobba också men jag hoppas kunna vara mer ledig under andra halvan av dagen. Och så önskar jag att bina skulle kunna lugna ner sig lite. Och istället börja producera lite honung.

8 kommentarer:

Liz sa...

Har inte hunnit med att ens klicka in mig pa bloggarna denna vecka, darav valdigt tyst fran min sida. Men forst, vilken fin babyshower du fick av kollegorna! Harligt, och alltid sa uppskattat. Angaende tack kort eller inte.. Om det "bara" var presenter fran kollegor pa plats, sa tycker jag att du ju kan stalla en bukett med sma rosor eller andra fina enskilda blommor, och med band satta fast ett litet kort pa varje blomma med personens namn. I kortet sen en liten tack halsning! Det blir sakert uppskattat, och lite mer personligt an att skicka per brev. Sen ar ju ocksa cupcakes/fruit flower arrangements etc..pa fika bordet sakert uppskattat av alla!

Hoppas din huvudvark slapper och att du och Ella far en fin fredag tillsammans. Har ni inte nagot annat for er kan ni ju halsa pa lilla prinsessan som ni ju har nara till..:) Kan tanka mig att det ar stort padrag pa det sjukhuset.

Ta hand om dig, snart ar det din tur med padrag pa BB..:)
Stor kram!!

Fröken L sa...

Vilken fin babyshower dina kollegor ordnade. Alltid kul med överraskningar. Hoppas surret försvinner och att ni får en mysig dag tillsammans.

Kram Linda

Suzesan sa...

Rolig mening det med bina som skulle producera honung.

Förslag. Nåt som jag skrattade åt första gången nån föreslog det och det var innan jag provat. Inte nu när jag kan det.

Du borde börja med Yoga. Det är bra och stänger av tankar och ger tänket vila.och kroppen får lugn ett sånt man aldrig ger den. När man bara focusrar i rörelserna och kroppen Och den musik man väljer. Viktigt är andningen. Lite som samma som profylax.

När som helst. När man lärt sig. jag kan ju såpass mycket nu så jag kan vardagsmeditera. Så skönt. Stressar av. Fem minuter helt avslappnad på en stol. Så tänker man sig till en lugn plats där man mår bra. Laddar batterier.
Kram
/Susanne

Saltistjejen sa...

Liz,
Tack för ditt tips! Det var ju jättefint. Det såra är att alla som kom sitter i olika byggnader och jag vet inte ens riktigt var allas skrivbord är. Men jag ska fundera på det iallafall.
Och ja, jag såg i morse att Madde fått sin dotter. På samma sjukhus som E föddes och där vår nya familjemedlem förhoppningsvis ska födas. Ett stenkast från oss.
Kram!!


Fröken L,
Tack för din fina kommentar!
Dagen här är grå men vi kommer nog få det mysigt ändå.
Kram!


Suzesan,
Tack för ditt tips om yoga. Jag har funderat på det också faktiskt. Kanske vore det något för mig. Jag vet att de som testat gillar det just för att det handlar om helheten. Kroppen OCH det mentala.
Kram!!

Suzesan sa...

Det är så skönt när man har stressiga uppgifter. Finns fina på YT så kan du titta. Lete efter din som passar dig och FÅ inte prestationsångest på några av dem för de är SÅ duktiga.Sen när du fått barn kan du ju köra träningspass med Yoga. Kolla "Yoga för nybörjare ..nåt sånt och lär dig rörelserna...och så kanske du hittar nån. Man somnar i vaket tillstånd och stänger av "bruset" Eller kolla om du hittar nån kurs.

Namaste LOL.

Kram
/Susanne

Desiree sa...

Jag hoppas att du och E får en riktigt mysig dag tillsammans under helgen och att du inte behöver jobba allt för mycket. Hoppas också att de snurrande och surrande bina lugnar ner sig och landar på ett bra sätt.
Kram!

Saltistjejen sa...

Suzesan,
Tack för tips och råd! Ska nog försöka kolla upp lite mer på nätet. Som dus äger är det ju värdefullt även inför en förlossning. Och efter. :-)
Kram!


Desiree,
Tack vännen! Just nu har E en kompis här så de verkar väldigt upptagna med att leka.
Kram!!

Anna, Fair and True sa...

Bra liknelse!