lördag, februari 01, 2014

Sista kvallen i Barcelona

Idag var det sista dagen har i Barcelona. Fullt schema hela dagen aven idag. Sista dagen pa den "Summit" foretaget har anordnat har. Tycker det varit otroligt bra och jag har lart mig mycket! Traffat folk ocksa. Bade gamla "bekanta" kollegor och de jag aldrig tidigare traffat. Roigt och nyttigt. Dock har jag knappt hunnit se nagot alls av staden. Tyvarr. Men denna resan har gett mersmak. Skulle mer an garna atervanda hit. Men da med tid att verkligen se staden. Dock hann jag med en kort promenad till stranden igarkvall precis innan solen gick ner. Det var ljuvligt. Idag har det regnat hela dagen och aven nu under kvallen. Min StorStorStorchef har dessutom bjudit med mig samt tva andra kollegor pa middag ikvall. Sa jag har agnat mig at att packa eftersom mitt flyg gar imorgon formiddag och det lar bli en sen hemkomst ikvall. Bord ar tydligen reserverat pa restaurangen klockan 21.30. Och detta har jag fatt veta ar TIDIGT sett med "Barcelonatid". Kanns lite vemodigt att lamna denna staden utan att hunnit med den. Men det ska samtidigt bli skont att fa komma hem. Saknar familjen. Och jag ser fram emot att inte ha riktigt lika langa och intensiva dagar som de senaste har varit. Lite trott ar jag allt.

4 kommentarer:

Lotta sa...

Det blir oftast jätteintensivt när man reser i tjänsten - man hinner bara nosa. Barcelona, absolut mersmak. En fantastisk stad som jag också vill återkomma till.

Hoppas du får lite paus och möjlighet att ta igen dig när du kommer hem! Tycker du är beundransvärd som håller det här höga tempot.

KRAM och flyg försiktigt!

Lotta

Martina sa...

Föstar verkligen att du känner dig trött. Du har ju haft ett galet program! Men vad skönt att du känner dig sa nöjd. Förutom att du inte haft mycket till till att turista. Lite trakigt att inte alls hinna med att se nagot av staden när man har rest sa langt.
Flyg försiktigt!
Kramar

Suzesan sa...

Åh så härligt. Barcelona ja dit vill jag med igen. Hann" heller" inte med stan när vi åkte igenom där sist jag var i Spanien. På väg hem. När jag ska dit sen i framtiden så ska jag ha gott om tid!! Som en sagostad tycker jag. Skönt att jag nu kan pusta ut och du är på väg hem ha ha. Bra jobbat Saltis. Grattis. Fy sjutton vad intensivt det blir så med jobbresor. Mycket tröttande *vet*. Med möten och middagar fast man känner sig TRÖTT.... och full av nya intryck och information.

Kram
/Susanne

Marianne sa...

Tufft att åka så där och jobba direkt utan att sova först. Jag provade det en gång, åkte direkt till jobbet efter ett besök i USA. Men jag höll på att somna vid tretiden, så då åkte jag hem. :-) Lite svårt att göra det när man är i Europa för möten.

Jag har inte varit i Barcelona sen jag var typ 3 år. Och det enda jag vet från det var att jag hade en rödrandig baddräkt och en vit liten mössa med volanger. :-D Det finns fotobevis.

Kramar och ha en bra resa hem!