onsdag, februari 12, 2014

Ny snöstorm på väg

Okej, ännu en ny snöstorm är på väg. Den ska tydligen komma hit inatt. Och de varnar för riktigt busväder. Jag är helt inställd på att jag kommer arbeta hemifrån imorgon och att skolorna här i NYC kommer att vara stängda. Enligt prognosen ska det börja runt midnatt och sedan vara som värst här runt 6 till 9 imorgonbitti. Just då alla ska ta sig till skolor och jobb. Så ja, jag tror att det blir en Snow Day imorgon och därmed en hemmadag för Lill-Skruttan. SUCK! Jag är ärligt talat sååå trött på vintern nu!! Vet att det inte hjälper att klaga. Men jag är trött på att frysa. Trött på snö som kommer och går. Om den ändå bara kom och LÅG KVAR. Men detta ständiga snöande och töande är så himla trist! Trött på att ständigt kolla om nya stormar är på väg och därmed inte veta om jag ska kunna köra in till jobbet. Eller när jag måste ta mig därifrån och hem (de dagar då snön kommer under dagen). Och trött på att inte veta om skolorna kommer vara öppna eller ej. Och ändå är vi bara knappt två veckor in i februari. Så vintern är långt ifrån över här. Tyvärr.

Idag är det riktigt riktigt kallt. Tydligen ska det vara hård vind under dagen också vilket kommer göra kylan ännu värre. Men det kommer alltså vara sol och klart i stort sett hela dagen. Så min pendling borde gå okej.

VÅREN!!! VAR ÄÄÄÄR DU?!?!?!?!?!

Något som är betydligt roligare är att jag häromdagen fick reda på av Söta Annika att min blogg är bland de 10 finalisterna. I den där Travelblog Award Tävlingen som jag nämnde för ett tag sedan. Där bloggen blivit nominerad. Och nu tack vare att så många har röstat på mig så är  min lilla blogg alltså i final. DET hade jag aldrig någonsin trott! TACK alla KÄRA SÖTA NI som röstat på mig!!! Det gör mig glad och rörd. Och tacksam. Över att ha så fina läsare. Och vill ni fortfarande rösta så går det bra. Men som sagt, för mig känns det stort bara att först blivit nominerad och sedan vara bland de 10 finalisterna. Så skoj!

Travel Blog Awards 2013!
Hitta massvis med flyg till Göteborg via Supersavertravel.

9 kommentarer:

Taina sa...

Hahahahaha! Vi tycks skriva om just samma sak idag. Jag är också trött på detta och att frysa heeeela tiden.

Kram på dig!

Saltistjejen sa...

Taina,
jamen eller HUR!!!!!!!!
Vintern detta år har varit lite väl mycket tycker jag... :-)
KRAM och STAY WARM!

Millan sa...

Fy sjutton ... ni har verkligen vinter! Har ar det regn, storm och oversvamningar som galler. Otackt! Det ar som om moder natur ar lite arg just nu ....

Jag har varit och rostat pa bade dig och Annika nu :-)

Sa spannande med den lille i magen. Inte sa lang tid kvar for dig nu. Men forhoppningsvis lite langre an din forra graviditet!

Stor kram

Annika sa...

Så himla kul att du, jag och AM kom till finalen. Resten av bloggarna känner jag inte till. Men förstår att de unga tjejerna som utbytesstudenter kommer att vinna :-)
Men det är kul för oss tre att vara tre av tio finalister!!
HIHI!

FÖRRRRB snöjävel!! Ja du vet ju att jag brukar gilla stora stormar, i vanliga fall. MEN vi ska ju till CT på fredag och jag har en grym känsla av att detta komker att ställa till det. EFFFFF!!!
OCH vi som är bjudan till Simpan och taina då också. VILL komma iväg, vill att K ska göra dessa två auditions. Men vi avvaktar och ser.
Det lär ju ska bli för jävligt om man ska tro alla rapporter.

Precis, vi är bara i mitten av feb. Det kan inte bli vår, det går inte.
men varför kan det inte bara snöa lite långsamt och vackert.
Varfrö ska det alltid dumpas?
GAAAHH!!

Jaja, vi är många US-östkustare som skriver på detta tema idag!!

Kramar!!!

Desiree sa...

Så himla trist med vintern och alla dessa snow days som ställer till det. Jättesvårt förstår jag för alla familjer där man är två som yrkesarbetar. En sak vore ju om man var rustad för vinter men det är man ju inte i USA direkt. Det blir nog med hög sannolikhet ännu en snow day för er. Det är i allfall något som kommer att påverka fler av dina kollegor på jobbet. Man får hoppas att det finns lite förståelse och utrymme för detta. Vädrets makter rår ju ingen på.
Jättekul därmeot att du är med bland de tio finalisterna. Jag kommer att fortsätta rösta på dig.
Kraaam!

Liz sa...

Fy, forstar att ni ar trotta pa vinterna nu! Ta hand om er och ge er inte ut i stormen under helgen, for den kommer enligt prognoserna ju inte vara av den mildare slaget.

Sa roligt att du kommit till final, jag har delat upp mina emailadresser till mina favoriter i finalen! :) Tur man har mer an en email adress!

Stor kram och soliga halsningar...:)

Saltistjejen sa...

Millan,
Ja det känns som om denna vinter varat i evigheter. Och nej vädrets makter är inte att leka med. Har förstått att England är väldigt drabbat av just översvämningar.
Tack för din röst också! :-)
Och ja, det är spännande med magen.
Kram!!


Annika,
Javisst var det skoj! Jag hade faktiskt ALDRIG trott det. :)
Och du snöstormen kommer verkligen helt olägligt för er med er Connecticutresa. Hoppas så att ni ändå ska kunna komma iväg. Eller att de ställer in auditions och har dem senare istället ifall vädret blir alltför illa.
Kram!!


Desiree,
Ja det är jobbigt med snow days och jag är även trött på kylan nu. Vill så gärna kunna gå ut utan att ta på mig tjocka kläder. Och att gå upp ur sängen på morgonen utan att fryyyysa!!!
Och visst är det roligt att vara bland finalisterna. Jag hade ärligt talat aldrig trott det. Tack för din röst också! Så gulligt!
Kram!


Liz,
Japp vintern känns som om den aldrig ska ta slut. Men jag vet ju att den gör det. Ändå känns det långt till våren. Tyvärr. För er är det ju tvärtom som har det superhett på sommaren och lagom nu under vintern. :-)
Tack för din röst också Liz! Så himla gulligt!
Kram!!

Anne-Marie sa...

Ni har verkligen fått er beskärda del av vinter detta år. Vi har i alla fall fått en del regn här vilket är underbart efter så väldigt lång tid av torka.
Murmeldjuret Phil såg väl sin skugga så han kanske får rätt - 6 veckor till med vinter.
Jättekul att din blogg också blivit nominerad. Vi "gamlingar" ;) och så de unga utbytesstudenterna. Tror precis som Annika att någon av de bloggarna kommer att vinna. Men det är mest roligt tycker jag att bli nominerad.
Kram!!

Saltistjejen sa...

Anne-Marie,
Ja fy vilken vinter vi haft i år. Värre än på länge faktiskt! Både vad gäller kyla och snömämgder. Haha, ja Phil, ja. vi får hoppas att han har åtminstone liiiite fel. Tycker det kunde räckt med kanske 4 veckor inte 6...
Och visst är det superkul att våra bloggar nominerats och även gått vidare till final!! Jag räknar verkligen inte med att vinna eller så. Jag blev faktiskt överraskad över att ens vara nominerad och sedan ännu mer att bloggen var en av de 10 finalisterna! DET hade jag aldrig trott!
KramKram!