måndag, februari 03, 2014

Hemma

Så var man hemma igen. Och jag är glad att jag flög hem igår och inte idag. Med tanke på den snö som kommit under dagen här. Blötsnö. Mycket. Om den hade varit en dag tidig eller om jag flygit hem idag istället för igår hade jag antagligen blivit väldigt försenad. Så det var bra timing.

Det var jätteskönt att komma hem. Men jag har varit trött idag. Särskilt under eftermiddagen. Och kvällen. Dessutom har det varit fullt upp att jobba ikapp allt jag inte hann med förra veckan då jag var i Europa. Så det har varit en rätt busy day idag med. Ändå är det skönt att kunna sitta i myskläder framför datorn och inte behöva dra iväg. Och trots snömängden som kom idag var skolorna öppna. Och After-School-programmet som Lill-Skruttan numera går på var också igång som vanligt. Detta trots att hennes f.d After-School-aktiviteter inte tog emot några barn under eftermiddagen. Det här är ytterligare en faktor som gör att jag verkligen är glad över att vi bytt After-School-program.

Med tanke på trötthetsläget så blir det en tidig sänggång för mig ikväll. Jag hade lätt kunnat lägga mig redan för en timme sedan, men eftersom M jobbar med en kollega ikväll så har jag väntat in Lill-Skruttan. Så vi kan lägga oss samtidigt. Imorgon kör jag in till jobbet. Hoppas det mesta av snön på vägarna då är borta.

3 kommentarer:

Annika sa...

Ja, Saltis, vilken tur att du inte kom igår i snökaoset. Härnere i DC var det bara regn hela dagen.
BRA att skola och fritids har öppet. Skönt.
Förstår att du är trött efter din intensiva resa.
Välkommen hem!
Stora kramar!!

Steel City Anna sa...

Skönt att du kom hem ordentligt, långa resor du har gjort!

Eva i Tyresö sa...

Vilken ork du har!!!!
En intensiv resa med jobb extrajobb när man kommer hem och familj.
Du är verkligen jätteduktig!!!!