fredag, februari 21, 2014

Vem där?

Ja, som ni väl alla vet vid detta laget föddes ju en liten prinsessa här natten till idag. Prinsessan Madeleine's dotter. På samma sjukhus som Lill-Skruttan föddes. Ett stenkast från oss. För örvrigt även samma sjukhus där King Henrik's dotter föddes. Fast självklart fick dessa celebriteter V.I.P rum. Men de stängde iallafall inte av hela sjukhuset så som de gjorde då Beyoncé födde på sjukhuset intill för ett par år sedan.

Nu när vi ändå är inne på barn och barnafödslar tänkte jag i brist på annan blogginspiration och bloggkraft (som att ta tag i alla bilder och händelser jag tänkt skriva om sedan veckor tillbaka) att jag kunde ha en liten tävling här. För er som vill vara med är det bara att hänga på. Det gäller såklart Magen. Eller snarare den person som för närvarande huserar där inne.

Jag kan meddela att vi vetat länge vilken "sort" det är. Och det har absolut inte varit något vi direkt hållit hemligt. Men här på bloggen har jag bara inte riktigt skrivit ut det. Det har bara inte fallit sig så. Dock har flera av er frågat och undrat så jag tänkte att jag skulle berätta. Men kanske kan ni få gissa först. Det blir ju lite roligare då. En del av er (de jag träffat) vet ju redan vad det är så ni är diskvalificerade redan från början haha! Men ni andra som vill testa en gissning är mer än välkomna.

Så jag börjar alltså med att säga som Kristian Luuk: "Vem Där?" Och fortsätter sedan med "Är det en Lillasyster eller en Lillebror?"

Så, kom igen. Gissa på nu!!


*) Bilden är lånad från www.formbypramandbabystore.com

23 kommentarer:

Anna, Fair and True sa...

Jag tror det är en pojke för tårtan på din babyshower var inte rosa! ;) Å andra sidan kanske du inte berättat för kollegorna. Men gissar på det i alla fall.

Anna, Fair and True sa...

Så Ellas födsel kostade samma? Men täcktes av er försäkring antar jag.

Tilda sa...

Jag tror att det är en lillebror :)

Suzesan sa...

Lillebror. Tack. Det var det jag gissar på. !!!! Jag är säker på det. Tvekar inte. Alltså blå nalle.
Kram
/Susanne

bettankax sa...

Jag tror bestämt det bor en Lill-Skrutt i din fina mage:)
Så spännande och roligt att E ska bli storasyster.
KRAMAR!!

Miss Marie sa...

Lillebror! :)

Anonym sa...

När jag var gravid gissade 95%på att det var en pojke och ut kom.... Vår dotter! Så eftersom alla gissar pojk kommer jag att säga att det nog blir en lillasyster. Lycka till!

Anna i Calgary

Caroline sa...

Tror på en lillebror! :)

Desiree sa...

Hi hi vad spännande och kul.

En lillebror?!

Anonym sa...

Kul med tävling! Gissar ocksa pa lillebror ;-)
Kramar, Lisa

Trillingnöten sa...

Ååååå, sånt här är roligt! Jag tror faktiskt också på en lillebror :) Varför vet jag inte, men det känns bara så. Kanske blev jag lite påverkad av alla andra och att VI också fick en lillebror :)

Humlan sa...

Jag tycker att det ser ut som en lillebrors-mage på bilderna.

Pia sa...

Jag gissar pa en lillebror!!!
Kram!

Emma sa...

Äh...vad trist ska jag sÄga samma sak? Lillebror. Sag ngn som kallade den för "Han" ngnstans. Därför tror jag det... Tänk att man gar och gissar och funderar ända!

Anonym sa...

Hmmm tror flicka.

Therese sa...

Jag tror på en flicka. Magkänslan säger det. Får se om den har rätt :)

Mala sa...

En flicka tror jag, känns som att det behöver vara lite mer jämt i röstningen i alla fall.

Pratglad sa...

Haha, roligt! Jag gissar på en lillasyster! Men mest vinner ni ju en ny familjmedlem! Och tvåbarnschocken påverkas i hög grad av hur nr 1 är, och i ert fall är ni ju rätt långt ifrån två blöjbarn...det blir väl andra utmaningar! Själv hanterar jag syskonsvartsjuka dagligen, men mest är det bra!

Kram!!!

Eva i Tyresö sa...

Lillesyster tror jag!!!
Men det blir bra vilket som.......
Har du en försäkring som täcker förlossningen???Nyfiken. Hur mycket barnledigt får du?

Liz sa...

Jag tror att Ella snart far en lillasyster! Spannande vilket som. Kommer sa val ihag alla som alltid fragade, vad det ar? Cassie alskade att svara att hon far minsann bade en lillebror och en lillasyster. Hon var ju 8 ar da och hade vantat sa lange pa att fa bli storasyster!! :)

Stor kram och ser fram emot att fa hora mer om historien bakom, nar och om du vill dela med dig utav den. Det ar verkligen inte alltid sa sjalvklart att fa dessa gavor!

Suzesan sa...

Ha ha så slog det mig. Tänk om du bär på en av varje:) En rosa och en blå nalle. Roligt. Med cyberbabys:ar. Spännande.

Huvudsaken är att allt går bra.

Kram
/Susanne

Anonym sa...

Jag tror att det är en liten kille denna gången.
Så spännande med en ny liten baby i huset.
(Dock inte för egen del..ha,ha!)

Undrar hur ett VIP rum ser ut egentligen? Som en svit på hotell kanske.
Jag som låg i sovsal, med sängar från 50-talet, med 10 andra mödrar och bebisar skulle kalla det VIP att bara dela rum med en kvinna.. :-)

Det närmar sig! Sköt om dig! Kram!

Anne sa...

Jag tror på en kille, en liten lillebror. Har hela tiden tänkt det är en tjej men när jag såg tårtan från babyshowern (som förvisso var rätt neutral i färgerna men hade det varit en tjej tror jag de fixat en mer "flickig" och med mer rosa/rött...).
Läste nyss det senaste inlägget, jag blev lite orolig. Hoppas allt är bra!!