tisdag, juli 06, 2010

Borta?!?

Jag har fått ett par kommentarer på mina senaste inlägg men tyvärr syns de inte här i bloggen. De är borta! Var de finns har jag ingen aning om. Om de kommer att komma tillbaks vet jag inte heller, men det hoppas jag verkligen!

Är det någon annan som använder Blogger som har samma erfarenhet? Nu eller som haft det tidigare? Har ni fått tillbaks kommentarerna sedan? Hur har ni gjort?

Sist men inte minst så hoppas jag detta problem löser sig och att ni vill fortsätta kommentera trots allt. Jag vill även tacka för de kommentarer jag fått men som beklagligt nog inte kan läsas på bloggen just nu.11 kommentarer:

Nenne Nennelainen sa...

hej, mina kommentarer syns inte som jag gjort till dig på min egen blogg heller. Men jag har ingen aning om varför. :-(

Mrs Clapper sa...

Min har varit sådan vid vissa tillfällen också, jättetråkigt!

Musikanta sa...

Det har hänt mig någon gång och jag vet heller inte varför. Tråkigt är det i alla fall...
Kramar!

Marianne sa...

Jo, mig har det också hänt. Det är jättetrist! Någon gång har de kommit fram i mejlen men inte synts i kommentarerna, och någon gång har det inte ens kommit fram i mejlen utan den som kommenterade skrev det i en senare kommentar.

Men det är inte ofta det har hänt mig, bara några enstaka gånger. Fast en gång är en gång för mycket, egentligen.

Kram!

Petra H sa...

Vad konstigt!! Själv fick jag ett sms igår som försvann medan ett annat sms kom 3 ggr!? Mystiskt! Hoppas att den här kommentaren fastnar...

olgakatt sa...

Hos mig kommer kommentarerna på mejlen och finns på bloggen men siffran säger "noll" fast dom är där. Blogger har fått värmeslag idag!

Trillingnöten sa...

Jag har moderation på mina kommentarer och då kan de verka försvinna ibland. De syns liksom inte på antalet kommentarer, sen plötsligt är det som att sidan uppdaterats och de är där...men du har ju inte moderation på din! Skumt!!

Desiree sa...

Jag vet inte vad det är med blogger och kommentarerna idag. Mina är också konstiga även om de inte är borta så så stämmer inte mängden kommentarer med det som står som siffra under inlägget. Ja ja det är väl blogger som strular. Man får bara hoppas att det blir ok till imorgon.
Kram.

Katarina på Filippinerna sa...

Senast idag funderade jag över samma sak! Några kommentarer kan ej publiceras och kommentarer jag lämnat, blir inte publicerade...

Blogger, kan ibland irritera mig så in i vassen,, man vill ju ha tekniken fungerande!

Anne-Marie sa...

Kan bara instämma med tidigare kommentarer. Om den här kommentaren syns vet man ju inte. Har sett samma "fenomen" på min och andras bloggar. Vi får hoppas på bättring från Bloggers sida.

Saltistjejen sa...

Tack alla för era kommentarer!
Jag fick dem faktiskt som email men de syntes inte riktigt här på bloggen. Nu verkar de ha kommit fram dock så det ar väl Blogger som hade problem gissar jag. Jag är iallafall glad att era kommentarer kommit tillbaka nu!
:-)