onsdag, juli 07, 2010

Varmt varmt varmt

Värmen fortsätter. Hett hett hett. Solen steker och gatorna reflekterar all värme så det känns lite som att gå runt i en varmluftsugn när man går ut. För den lilla bris som finns är även den varm varm varm. Idag blir det fotbollslunch. Ska gå med min tyska kompis S till en pub runt hörnan och se matchen Tyskland-Spanien. Eftersom en av våra vänner här på jobbet är spanjorska så gissar jag att det kommer bli en del diskussioner om matchen efteråt. Oavsett hur resultatet blir. Själv ska jag mest njuta av en rolig match. Om det blir Tyskland eller Spanien som går till final spelar mig mindre roll. Men eftersom jag ska se matchen med en tyska så kommer jag väl heja på Tyskland under tiden? För hennes skull.

3 kommentarer:

Anne sa...

Jättekul att det är två europeiska lag som är i final i alla fall (så blir det ju oavsett vem som vinner dagens semi). Vi såg matchen Paragay-Spanien på en sportbar, jag trodde kanske många där skulle heja på ett sydamerikanskt lag men alla jublade och hade helt klart sympatierna på Spanien. Igår påstod M att det varit samma då matchen Hollan-Uruguay gått, sympatierna i lokalen hade varit på Holland. Kul med europeiska sympatier från amrisarna :)
KRAM!

olgakatt sa...

Enligt en synsk bläckfisk ska Spanien vinna. Det har jag hört i radion så det är säkert sant...

Saltistjejen sa...

Anne,
ja det är rätt lustigt med tanke på hur många av europeiska lagen som åkte ut i början!
Men visst är det lite kul. Jag hade dock gärna sett ett icke-europiekst lag också i finalen. Det hade varit roligt.
Kram!


Olgakatt,
hahaha ja vi får se om han har rätt denna gången också! Förra gången sa han ju att Tyskland skulle vinna och det gjorde de så kanske är det Spanien denna gång! ;-)
Kram!