tisdag, juli 27, 2010

Finbesök

Ikväll fick vi Finbesök från Sverige. Eller från Boston rättare sagt. Men de kom från Sverige för ett par dagar sedan. Otroligt roligt att ses! V är egentligen lillasyster till en av mina bästa vänner. Men vi har setts av och till under många år. Dessutom bodde hon hos oss här i vår lägenhet för ett par år sedan, vilket nog även var senaste gången jag verkligen träffade henne. Extra roligt med besöket denna gång var att vi fick chansen att träffa hennes "Borgsten". Väldigt kul hade vi och det pratades hejvilt under hela kvällen. Även Lill-Skruttan tyckte det var skoj. Åtminstone första halvan av kvällen innan tröttheten tog över. TACK för e
n riktigt rolig och mysig kväll och hoppas ni får en riktigt bra fortsatt semester
!

Middagsdags.


Lill-Skruttan och V.


4 kommentarer:

Katarina på Filippinerna sa...

Va roligt att träffa vänner som man inte sett på ett tag!

Jag blir nyfiken nu,, om Jill-skruttan, pratar hon sve. och/eller eng. när ni en sådan kväll mot förmodan pratar svenska?

Kram

Saltistjejen sa...

Katarina,
Lill-Skruttan blandar språken. Ofta en mix av både svenska och engelska men man märker att om hon är i sällskap där det bara pratas svenska så går hon över mer och mer till svenska ord, men hon pratar aldrig enbart svenska. För att göra det tror jag hon måste vistas längre med svensktalande än en kväll.
Kram!

Anne sa...

Kul med sånt finbesök, vad mysigt ni ser ut att ha det!
Förrsten, det ser jättekul ut när Lipton (eller kanske det är Tazo) tittar ut genom er coola kökslucka. Lite som att här är jag, kungen i huset och har uppsikt över alla andra.Roligt förresten det där när syskon till ens vänner även blir ens egna kompisar. När man är liten spelar ju åldern ofta så stor roll, så ett lillasyskon/storasyskon känns alltför litet/gammalt hänga med men som vuxen spelar ju sånt ingen som helst roll. KRAMIS!

Saltistjejen sa...

Anne,
javisst är det roligt när man känner fler i en familj. Och just det där med åren är så rätt. När jag lärde känna V´s storebror var vi bara ca 19 år. Och V som var här på besök är ca 10 år yngre och DÅ var hon jun "jätteliten"! ;-) Men nu är ju 10 år inte alls samma skillnad! Och du har alledeles rätt i att det är Lipton som tittar fram i "fönstret". Båda katterna sitter ofta där. Särskilt om vi sitter vid matbordet. Tror de gillar att ha koll både på rummet och åt andra hållet (köket).
Kram!!