fredag, juli 09, 2010

Fredag igen

Så var det fredagsnatt och den här veckan är över. Idag var jag tröttade och segare i huvudet än igår faktiskt. Som om tröttheten slog till ännu mer idag än igår. Men det gick trots allt ändå. Mest var det hjärnan som var lite efter, vilket märktes lite på jobbet.

Kvällen tillbringades tillsammans med vänner. R´s föräldrar bjöd in oss till dem istället för Happy Hour idag. Vi var där hela gänget. Barnen lekte för glatta livet och fick spagetti och köttbullar till middag. Vi vuxna ringde hem kinesiskt. Från M´s favoritkines Szechuan Chalet. Maten föll alla på läppen. Szechuanköket är känt för att vara "spicy" så svetten pärlade sig lite extra i vissas pannor. Men maten från detta ställe smakar verkligen gott! Det är långt ifrån "bara starkt" utan det är gott, smakrikt och nyanserat!

En mycket trevlig kväll. Som vanligt. Väldigt avslappnat och mysigt.
Imorgon står en ny bloggträff på schemat. Vi ska träffa Trillingnöten och hennes familj i Central Park om det inte blir alltför dåligt väder. Det ska bli jätteroligt att ses. Vi försökte ju i midsomras men det mötet blev lite i kortaste laget eftersom N blev trött och de alla hade en lång väg tillbaka hem. Nu ska det förhoppningsvis bli lite bättre. Men först en förhoppningsvis god natts sömn! Igårnatt sov Lill-Skruttan även om hon grät lite då med, men inte alls så som i förrgår. Inatt hoppas vi att hon ska få sova lugnt och helt utan mardrömmar.

6 kommentarer:

Desiree sa...

Nice fredagskväll. Jag gillar stark mat och kryddig mat. Låter gott det ni fick även om svetten pärlade. Ha en fin bloggträff idag och jag hoppas att lilla E slipper ha hemska mardrömma. Usch sådant är inge kul även om man är vuxen.
Sköt om dig i hettan. Igår hade vi 39 grader här, bläääk alldeles för hett.
Kram!

olgakatt sa...

Men hallå, ni har svalare än vi! Och här har man dragit tillbaka åsk- och regnlöftet. För en stund sen var det 33,8° i skuggan... På terrassen kan man bara inte vara.

Szechuanmat, jo jag tackar! Det kan man inte få i nån större utsträckning här på Yummy Yummy. Dom har nån rätt bara.

Marianne sa...

Skönt att hon sov gott, hoppas att hon fortsätter med det så att ni också får sova gott.

KUL att du ska träffa Trillingnöten! Hoppas nu att N inte blir för trött den här gången också : )

KRAM!

Saltistjejen sa...

Desiree,
oj 39 grader! FYYYY! Det är alldeles för varmt!
Kram!


Olgakatt,
ja nu är det svalare här än för några dagar sedan men FUKTIGT vilket gör att det KÄNNS värre. Tycker jag. Igår var hemskt ute!!!!
När du kommer i höst får vi gå och äta på Szechuan Chalet! Du kommer definitvt tyca om det.
Kram!


Marianne,
det var kul med bloggträffen. Ska skirva mer om den snart.
Kramar!

Leles värld sa...

Hoppas att ni får en trevlig dag i Central Park. Kul med bloggträff!

Saltistjejen sa...

Lele,
vi bytte ställe att ses på, men det var ändå skoj!