tisdag, september 21, 2010

Andningshål och överraskningar

Efter att sprungit runt här på labbet i 150 knyck för att hinna med allt jag var tvungen innan det inbokade mötet visar det sig att det blev framflyttat. Samma tid samma plats. Men imorgon! Efter en såpass rushig morgon kändes det nästan lite snopet. Jag var liksom inställd på att det skulle bli en dag med spring i benen och hundra saker i huvudet och luften samtidigt. Men egentligen känns det bra. Nu kan jag fokusera på det jag gör på ett annat sätt. Och slipper stressa alltför mycket. Lite tid att andas. Och imorgon kommer jag kunna fokusera på DET mötet istället för att ha andra saker i halva skallen, vilket säkerligen är bättre för mig det också.

Jag har dessutom fått veta två roliga saker idag. Den ena är en väldig överraskning och den andra en något mindre, men likväl en överraskning. Till familjen som stod för den andra överraskningen vill jag hälsa varmt GRATTIS!

Nu åter till jobbet.

12 kommentarer:

Marianne sa...

Härligt med två överraskningar! Jag blir självklart nyfiken nu på den första : )

Skönt också att du får ett andningshål.

I morgon kväll börjar mitt stressdygn.

KRAM!

Saltistjejen sa...

Marianne,
haha fast den tänker jag nog inte outa här. iallafall inte just nu. Sorry!
Skönt att du mår bättre nu. Kommer tänka på dig imorgon och hålla tummarna att allt ska gå bra!

Kram!

Fröken Anki sa...

Vad skönt att du fick lite luft i dagen! Och glada överraskningar är alltid trevligt!

Hoppas mötet imorgon går bra.

kram

Anne-Marie sa...

Ser fram emot att höra mer om den första överraskningen. ;) Visst är det kul när man blir glatt överraskad! Kram!

Millan sa...

:-) ja jag forstar att du blev snopen.. Hoppas dagen i dag gar bra nu da istallet!!
Harligt med overraskningar!
Kram

Anna, Fair and True sa...

Skulle också ha blivit snopen men samtidigt känt att det var skönt. Trevligt med överraskningar! Är också nyfiken men förstår att det är hemligt :)

Taina sa...

Jag kan tycka det är tråkigt när det blir inställt. Speciellt om man har sprungit runt och fixat och donat med allt. Men visst, skönt att kunna andas ibland. Vi har ju inga gälar, som en tjej frågade mig en gång...hahahahaha!

Kramar!!!

Saltistjejen sa...

Fröken Anki,
tack!!


Anne-Marie,
hm, vet inte om jag kommer berätta den här...
Sorry!


Millan,
ja idag blir mötet av.Anna Fair and True,
haha det är egentlige ingen stor grej men jag blev glad. Superhemligt är det inte men jag vet inte om det är så bra att skriva om det här på bloggen. Tror inte det blir så.


Taina,
ja först kände jag lite ilska faktiskt. JAG hade ju fixat så att mötet skule kunna bli av. Sprungit som en skållad råtta för att få allt att fungera och hinna med allt innan. Så tre mintuer innan så blir det inställt. Men när jag väl stannade till var det väldigt skönt! Jag kunde planera resten av min dag på ett mycket bättre sätt och nu ska ju mötet bli av idag istället. :-)
Och du, JAG har också fått den frågan en gång... "Andas u med gälar?". men då handalade det nog mest om att hon tyckte jag pratade så mycket och udnrade NÄR jag egentligen hann med att andas...!?!?! Rent tekniskt sett alltså... haha :-)
kram!

ExPIAtriate wife sa...

Skönt med lite andrum, ibland när man lyckas trassla in sig i diverse åtaganden och precis slagit knut på sig själv så liksom löser det sig ändå...
Trevligt med överraskningar!
Kram!

Saltistjejen sa...

ExPIAtriate wife,
ja det är ibland välkommet med omändringar i schemat så man slipper stressa extra mycket. Och positiva överraskningar är alltid skoj1
kram!

Trillingnöten sa...

Jag älskar överraskningar :) Bra sådana menar jag! Kram

Saltistjejen sa...

Trillingnöten,
japp bra överraskningar är kul!