måndag, september 06, 2010

Tillbaka

Så är vi hemma igen. Efter ett par dagar med strålande väder, mörka kvällar där endast "crickets" har hörts i tystnaden utanför. Dagar fyllda av utflykter, promenader, god mat, härligt sällskap, två barn som ömsom lekt ömsom krigat. Helt enkelt en riktigt bra långhelg! Just nu sitter jag på lekplatsen ett par kvarter hemifrån. Lill-Skruttan och M leker. Vi har just ätit varsin glass och det känns rätt skönt att vara hemma igen. Packningen är uppackad, Lill-Skruttan nybadad, hungern släckt med inringd thaimat från favorit thairestaurangen runt hörnan, tvätten rullar runt i tumlaren och kvällen är sådär lagom sval. Jag kommer skriva mer om helgen samt visa bilder senare. Men just nu med bloggning via iPhonen blir det bara det här korta inlägget. Imorgon väntar första dagen i Orange Room.

4 kommentarer:

Katarina på Filippinerna sa...

Det låter verkligen som ni är jätte nöjda mer er helg. Härligt!

Mina svärföräldrar i CA, säger också långhelg,, det är väl bara en dag extra ledigt? I Sverige sa man långhelg när det var typ trettondagshelg eller påskhelg..

Ser fram emot lite bilder.

kram

Saltistjejen sa...

Katarina,
ja det där med långhelg. Här kallas de helger med en extra dag ledigt för långhelger. Men för vår del var vi ju lediga även på fredagen så det blev ju verkligen en långhelg! :-)
Kram!

Anna, Fair and True sa...

Låter härligt! Både helgen och stunden i parken efter hemkomst.

Annika sa...

Back from the countryside. HAHA, de där ljuden hör jag varje natt och kväll. Bara crickets och grodor som kväker i mörkret. Lite annat i NYC, of course!!!
Antar att du lägger upp bilder sen.
KRAMAR!!!