fredag, september 17, 2010

Dröjer lite

Innan mitt Fredagstema kommer. Hoppas kunna få ihop något i helgen. Kvällen kommer iallafall att bjuda på egenkväll för M och mig. Det blir bio och middag. I omvänd ordning. Grannarna är barnvakter till Lill-Skruttan. Filmen vi ska se? Inception. En Christopher Nolan film. Nolan har bl a gjort filmerna "Memento", "Batman begins" samt "The Dark knight". Alla är filmer jag verkligen gillat. Jag hoppas verkligen att Inception går i samma fotspår som dessa filmer för då kommer jag garanterat att tycka om den.

7 kommentarer:

ExPIAtriate wife sa...

Var och såg Inception med maken och vi båda tyckte att den var bra! Hoppas ni får en härlig kväll, man behöver lite egentid ibland!
Min förra kommentar handlade om identitet, jag är som du adopterad och numera bosatt i Dubai, själklart blir man betraktad som korean. Begreppet adoption är inte så vanligt. Ibland tröttnar jag och sägar bara att jag är från Sverige, vilket ger upphov till underliga blickar, ungefär som att jag driver med folk men jag ibland ingen lust att ge mig in i diskussion med vilt främmande människor om min bakgrund.
Efter ett besök i Korea som artionåring har jag insett hur svensk jag är, vilket inte är så konstigt. Hursomhest, ser fram emot att fortsätta läsa din blogg och vad söt din dotter är!!!
Ha en härlig helg!
Kram
Pia

Annika sa...

Peter sa att det var sommarens ABSOLUTA höjdarfilm för honom. Tror du kommer att du gillar den också!
Kram!!

Saltistjejen sa...

ExPIAtriate wife,
kul att ni gillade filmen. Ang detta att du känner dig svensk särksilt efter att du beöskt Sydkorea kan jag förstå. Jag upplevt lite av samma sak när jag och M blev hmebjudna till ett koreanskt par (mannen var kollega med M) för flera år sedan och jag kände hur svensk, eller ska vi kanse säga okoreansk jag var jämfört med kollegans fru. Himmel! Så olika kulturer att det var som dag och natt! Men jag har iochförsig alltid känt mig svensk och itne funderat så mycekt över att jag är född i ett annat land. Sådant kan ju vara väldigt individuellt för olika personer.
Kram!


Annika,
vad skoj! Jag hoppas det.
Kram!!

Desiree sa...

Ha en underbar kväll på tu man hand.
Kram!

Saltistjejen sa...

Desiree,
tack!!
Hoppas ni får en fin helg ni med. Utan regn! :-)
Kram!!

Marianne sa...

Ha nu en riktigt SKÖN kväll!

KRAM!

Saltistjejen sa...

Marianne,
tack!
:-)