fredag, september 10, 2010

Snart en promenad genom staden

Tyvärr inte rktigt så avslappnad och skön som det kanske kan låta. Jag ska nämligen alldeles strax gå iväg till tandläkaren. För att få mitt hål lagat. Hu! Det känns sisådär måste jag säga. Jag är direkt rädd, men kanske lite spänd. I negativ bemärkelse. Första hålet. Och lagningen kommer om allt går enligt schemat, att ske utan bedövning och med laser! Ojoj!

Återkommer senare om hur det hela gick.

8 kommentarer:

Marianne sa...

Jag tycker bara liiite synd om dig, för har du klarat dig utan hål ända till nu är du så himla lycklig : ) Ska själv ta hand om en sönderbiten tand när jag kommer hem till Sverige ...

Men jag TYCKER synd om dig! Det kommer säkert att gå jättebra, det är inte lika otäckt nu för tiden när de har laserborrar och sånt. Var glad att du inte behövde laga något hål på 60-talet : )

Kram och lycka till!

Petra H sa...

Usch, inte roligt att ha hål i tänderna, även om det är första - det är ju nästan värre, att man klarat sig så länge. Vilken osis liksom! Jag fick mitt första (och hittills enda) hål för några år sedan så jag vet hur förargligt det känns. Hoppas att det inte gjorde ont iaf!
Kram!

Mrs Clapper sa...

Ojoj! Så det är dags nu! Håller tummarna så hårt jag kan! Och hoppas att lasern är lika snäll på den sidan Atlanten som här... Kram!

Västmanländskan sa...

Hoppas tandläkaren var snäll mot dig! Kram!

anna of sweden sa...

Hoppas att det gick bra. Klart att det gjorde! :)

Saltistjejen sa...

Tack alla gulliga ni! Som jag skriver i inlägget ovan så var detta inget alls att oroa sig för! Det gick så himla bra! Kändes knappt något!
:-)

Anonym sa...

Hugaligen, inte alls avis! Finns så mkt roligare sysselsättning än tandläkarebesök. Lycka till

Saltistjejen sa...

Ninni,
nej det är inte kul att gå till tandis. Men det gick ju bra. Över förväntan! :-) Och hålet är ett minne blott.