måndag, september 20, 2010

Tröst denna måndag

Trots det sorgliga valresultatet finns det saker att glädjas över denna måndag:

 - Det gick hur bra som helst att lämna Lill-Skruttan på dagis i morse. Hon verkar ha anpassat sig väldigt bra i nya rummet  nu.
 - Solen skiner och det är just nu 19 grader ute.
 - Jag ska alldeles strax äta lunch med en bekant som jag inte sett på länge.

6 kommentarer:

Desiree sa...

Ytterligare en sak att glädjas åt är ju att du faktiskt inte bor i landet där detta partiet nu sitter i maken. Jag hoppas innerligt att det inte är så farligt som man befarar. Annars får vi nog ta och emigrera igen för man vill inte bo i sådant land där dessa makter får styra och ställa allt för mycket. Kram och njut av dagen och det härliga vädret.
KRam!

Saltistjejen sa...

Desiree,
haha ja det är ju ett sätt att se det också såklart. :-)
Fast just immogrationspolitken är ju kanske inte den bästa här i USA heller. Särskilt Obama har ju faktiskt gjort det svårare på många vis än vad det var med förra presidenten.
Kram!!

Anna, Fair and True sa...

Vad skönt att det går så bra för E på förskolan!!

Saltistjejen sa...

Anna Fair and True,
ja men hon tampas nog trots allt med en liten srog tror jag. Sakanr sina gamla vänner mycket även om hon klarar av det nya bättre än väntat.

Petra H sa...

Åh, vad skönt att höra att Lill-Skruttan har anpassat sig till den nya avdelningen (rummet) även om hon fortfarnade sörjer de vännerna hon inte är tillsammans med längre. Har hon börjat leka med de andra barnen nu? Har hon förstått att de är yngre än henne, alltså är det något hon märker?
Kram!

Saltistjejen sa...

Petra,
hon saknar verkligen sina gamla vänner. Mycket tror jag. På ett sätt som hon har svårt att förmedla riktigt än gissar jag så tyvärr tar det sig en del uttryck i att hon knuffas och slår på de andra barnen i rummet. Inte hårt, utan mer som en protest. lite jobbigt, men jag hoppas det ska gå över om ett tag. Hon har inte börjat leka jättemycket med de andra än. troligen för att hon inte tycker det är lika kul??? En del av dem känns ju som sagt mycket mindre men jag tror att även detta kommer att jämna ut sig under året. på gott och ont. Hon interagerar dock mycket med lärarna och verkar tycka om dem vilket känns väldigt bra. Man får helt enkelt låta det hela ta den tid det tar för henne att sörja sina gamla vänner och sedan böraj skapa nya band med de nya barnen- En positiv sak är att hon träffar några av sina gamla vänner när de är utomhus för de har samma gård att leka på.
Kram!!