fredag, september 03, 2010

Långhelg

Så ska det äntligen bära iväg då. Mot Bear Mountain. Om vädret blir som vi hoppas så ska det inte komma alltför mycket regn i morgon Earlen till trots. Senaste prognosen såg oförskämt bra ut. Med något regn imorgon men väldigt lite här ändå. Sedan under helgen svalare luft, jippi! Runt 25 och soligt och vackert. Perfekt! Nu hoppas vi att verkligheten ska stämma hyfsat överens med prognosen också.

Träffade Familjen K i eftermiddags. Lill-Skruttan var överväldigande glad över att äntligen få se sin R igen! De har ju varit en vecka i Kanada för att hälsa på familj där. Vi pratade en del om den kommande helgen och jag tror att vi alla ser fram emot den. Hoppas nu bara att våra guldungar inte ska ha ihjäl varandra under de här dagarna. Det är ju verkligen en ganska tuff kärlek de känner för varandra.... Lek, kramar, skratt och glädje blandas med en i stort sett lika stor dos ilska, frustration, bråk, gråt och ibland fysisk närkamp. Men på det hela blir det säkert mest roligt.

På vårt köksbord står just nu framställt en ask våtservetter, en hink med tillhörande spade, en boll, en liten kylväska à la lunchstorlek. På köksbänken står en påse med såpbubblor (två burkar), grissini samt lite fruktpuréer. Var det någon som undrade om vi har barn? Två kamerabatterier är på laddning. I övrigt blir det nog inte så mycket packning ändå. Det handlar ju bara om ett par dagar. Och vi ska handla mat på vägen dit.9 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Yay! Nu bär det iväg!! Låter så kul :) Blir också sugen på att dra iväg. Kanske gör det nån helg :)
Ha det himla roligt!
Kram

KARLAVAGNEN sa...

Gotta er nu! Kommer ihåg hur vackert det var när ni var där med Skruttan baby! Res försiktigt!
Kram!

Anna, Fair and True sa...

Ha en jätteskön långhelg!

Taina sa...

Vad härligt att få komma iväg ett par dagar. Och E får umgås med sin bästis.

Njut!

Kramar!!

Annika sa...

HA det så skönt NU!
Verkar som om Earl blir lindrig. Underbart med låånghelg!!!
Kram!!

Marianne sa...

Hoppas ni har det super-super-toppen-bra!!!

Kramar!

Katarina på Filippinerna sa...

Härligt! Ha de så gott!

Syster i söder sa...

Hoppas ni har det bra. Jag är på väg till GRID i Sthlm nu äntligen. Kram

Millan sa...

AH vad skoj det later!! Hoppas ni fatt en harlig och rolig helg. De ar for roliga de sma...de brakar ena sekunden och kramas och skrattar ihop nasta!! Kram