måndag, september 13, 2010

En del sol, en del bus och mycket mys

Så otroligt mycket bättre idag. Tack alla kära ni för era fina kommentarer, uppmuntran och hejarop! Som jag svarat er så vet jag självklart att det är just så att de flesta föräldrar går igenom sådana här perioder då och då. Att det är helt naturligt. Att man inte ska behöva få skuldkänslor för det. Men det är som sagt svårare att se det hela utifrån när man är mitt i det. Och en av de svåraste bitarna att acceptera kanske är just den att man vill så otroligt mycket men orken räcker inte till. Alltså ser man det hela som ett misslyckande. Att man inte klarade av att leva upp till den föräldraroll man egentligen innerst inne önskar att man vore.

Lill-Skruttan och vännen E roade sig med en bil på lekplatsen i eftermiddags.

Men som sagt, idag efter en natts helt okej sömn känns allt ljusare igen. Lill-Skruttan har dessutom varit på ett av sina soligaste humör under eftermiddagen vilket gjort den till en riktigt mysig sådan. Jag hämtade redan vid 15-tiden eftersom det fortfarande är inskolningstimmar på dagis. Eftermiddagen tillbringades sedan med vännerna E och R på vår lekplats samt lite i vårt ena lekrum. Under kvällen busades och mystes det i soffan och även nattningen gick jättefint även om den tog lite längre tid än vad den gjort den senaste tiden. Förhoppningsvis ska hon inte behöva ha vare sig nattskräck eller mardrömmar nu inatt.

10 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Vad skönt! :) Ibland måste man bara få ur sig och må lite piss och sen kan man ta tag i allt igen :) Hur länge har ni inskolning? Kram

Saltistjejen sa...

trillingnöten,
ja jag känner ofta att jag mår mycket bättre när jag bara får ventilera lite. Det kan hjälpa mig att få lite perspektiv på saker och ting.
Inskolningen tror jag är till mitten av denna veckan.
Kram!!

Desiree sa...

Jag är glad att det känns lite bättre och att du även fått lite mer sömn i natt. Livet bjuder på ständiga toppar och dalar för oss alla på olika sätt. Men det var skönt att du fick lite kvalitetstid med E och en tidig eftermiddag för att känna att du fick komma ikapp lite och bara ha det nice tillsammans.
Kram!

Saltistjejen sa...

Desiree,
Ja det var verkligen en annan upplevelse igår. Så skönt!
Kram!

Annika sa...

En mkt bättre dag idag.
SÅ är det. Det går upp och ner hela tiden.
Jag är glad att höra att allt känns bättre.
KRAM!!

Saltistjejen sa...

Annika,
visst är det så. Upp och ner....
Skönt när det inte går så mycket ner, haha!
Kramar!!!

Marianne sa...

Härligt med en solig dag! Men visst är det jobbigt när man är mitt i sådana där perioder, och då är det verkligen bra att kunna ventilera här på bloggen! inte bara får man det ur sig, man får massor av stöd också. Bloggarna är underbara!

KRAMAR!

Saltistjejen sa...

Marianne,
ja det var en väldigt skön och bra eftermiddag går måste jag säga. Det är sådana dagar man känner att batterierna laddas lite ändå. Extra skönt när de kommer tätt inpå dagar när det känts jobbigt. Och ja du, bloggänner... vad ska man säga?? Mer än att det är toppen toppen toppen! :-)
KRAM!

Anna, Fair and True sa...

Du lever nog upp till den där bilden av föräldrarollen! Men kanske inte varje minut eller sekund men det är ju helt normalt!

Saltistjejen sa...

Anna Fair and True,
å tack för att du tror det. Själv hoppas jag att jag gör det då och då iallafall...! :-)