tisdag, juni 26, 2012

JAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

Telefonen ringde nyligen och tro det eller ej men allt har gått så bra det bara kunde!!!!!

Jag känner mig så glad och pirrig och lycklig och samtidigt skakig och lite nervös och förvirrad.
Allt gick så fort. Galet FORT! För en vecka sedan skickade jag in min ansökan. Sedan dess har jag haft 2 telefonintervjuer och en face-to-face intervju. Den senare var igår. Och nu idag ungefär ett dygn efter att ha varit på företaget och träffat mina framtida kollegor och chefer så sitter jag här med ett jobberbjudande. Ett jobb som känns mer eller mindre som en enorm chans för mig! Att få göra sådant jag tycker känns otroligt spännande, nytt och roligt! Jag känner mig galet motiverad och samtidigt är det lite läskigt. 

Som att ta ett stort steg ut i det okända. Och hoppas att fallskärmen vecklar ut sig. I tid.

Inser att mitt liv kommer att förändras drastiskt. På flera plan. Detta jobb kommer innebära långa dagar, allt nytt kommer att ta tid och kraft att lära sig. Inte bara nya arbetsuppgifter utan en helt ny kultur. FÖRETAGskultur! Himmel! Jag måste handla en ny garderob också antar jag.

Och dessutom ligger detta företag långt härifrån. Så det kommer att bli pendlingen från helvetet. OCH vi kommer därför att behöva skaffa en bil! En BIL på MANHATTAN! Det är ungefär lika bra och smidigt som att ha ett eget jetplan på Kungsholmen. Och nästan lika dyrt...


Men jag är ändå lycklig idag! För jag tror verkligen på detta. Jag tror det kommer vara ett jobb jag kommer att tycka mycket mycket om. Ett jobb jag kommer att kunna utvecklas som-jag-vet-inte-vad inom och DET känns helt fantastiskt! En jättechans!
Och de ville faktiskt ha mig såpass mycket att de erbjöd mig att jobba hemifrån två dagar i veckan. Just för att slippa den långa pendlingen så mycket som möjligt. Bara det är ju en enorm gest som känns hur bra som helst!

Åååååh, idag är jag Lycklig och Skräckslagen 
....och ja, ännu lite mer Lycklig....!!!*) Bilden är från http://fashionbombdaily.com/2008/12/11/whats-your-flavor-20-new-years-outfit-ideas37 kommentarer:

Anonym sa...

Gud, vad härligt att äääntligen få landa drömjobbet! S t o r t grattis till dig!=D Detta var du såå värd! /Penny

Petra Mitt i Livet sa...

TJOHOOOOO!!!!!
Så fantastiskt underbart häääärligt!!!
Nu slipper du skriva ansökningar och våndas. Skönt!
Jag är verkligen jätteglad för din skull!! Så klart att de ville ha DIG!!! Lycka till!!
Kramar!!

aurorabuddha sa...

Ah, grattis kära du! Sa himla kul! Vars ska ni parkera?!

Sahra sa...

OMG!!!
Inte bara du som glädjetjuter. FAN! Du är ju bara bäst. Jag visste det. Det kändes att det var dags nu. Att få jobba hemma också. Vilken lyx. Vilken gest. De vill ha DIG!!! Fira nu med älskade maken och lilla Skruttan. Jag höjer en skål för dig idag. Grattis!!!

KARLAVAGNEN sa...

GRATTIS! Jag har läst och våndats med dig!!! Jösses! Bil på Manhattan!Kämpestort grattis!!!

Lena (smint) sa...

grattis grattis grattis :) Helt underbart, och att få jobba hemma är ju fantastiskt.

Vad är det för jobb? Sjukt nyfiken :)

Fira nu massor

Kram

Katarina sa...

Jaaaaaaa,, härligt! Grattis Saltis, så härligt vilket känsla.. Njuuuut. Kram

SweFlo sa...

Superkul! Ska bli spännande att se hur det blir, det här kommer att bli TOPPEN! Grattis, verkligen!!!

Trillingnöten sa...

WOW!!!!! Jag är sååååå glad för din skull!! Detta är ju fantastiskt roligt! :) Jag blir alldeles varm i själen av att läsa detta! Grattis vännen! Du är bäst! När börjar du?

Nessan sa...

Grattis! Verkligen stort grattis! Jag blev genuint riktigt glad för din skull då jag läste ditt inlägg, trots att vi inte känner varandra. Det bara sprudlade av lycka, det lyste verkligen igenom och nu känner jag mig också upplyft. :) Önskar dig all lycka med nya jobbet! Kram och grattis igen!

Mrs Clapper sa...

Åh grattis!!! Helt fantastiskt kul och du är verkligen värd det! Och kanon att kunna jobba hemifrån två dagar i veckan ju! Hurra! Hurra! Hurra för dig vad du är bra!!
(kul liknelse mellan bil och jetplan haha!) stor kram och grattis igen!!

Rebecca sa...

Gratti vad kul o spännande, nyfiken att läsa fortsättningen på detta.

Astrantia sa...

Stort jättegrattis!!
Vad härligt att ha landat ett jobb som känns så rätt :)
Och kanonbra att få jobba hemifrån två dagar i veckan om det är långt till jobbet.

Grattis igen!

Martina sa...

Grattis!!! Vad roligt för dig! Och vad spännande!
Och vilken lyx att de erbjöd dig att jobba hemifran 2 dgr i veckan!
Jag är sa nyfiken pa att höra vad det är för ett jobb, vilket företag etc!
Än en gang, stort grattis till dig! Hoppas att du firar detta ordentligt tillsammans med din familj.
Kramar

Liz sa...

Tjoho!! Grattis och vilken underbar nyhet!! Du hann ju knappt borja med det "andra" jobbet innan du nu landade detta! Det later onekligen som ditt dromjobb och jag ar sa genuint glad for din skull! Man blir sa glad bara over att lasa ditt inlagg. Att dom vill ha DIG ar ju inte nagon tvekan om da dom ju erbjuder jobb hemifran tva dagar i veckan, det ar ju otroligt bra. Hoppas att alla andra benefits ar sa bra som du onskar! Jattestort grattis och lycka till!!! Enda nackdelen ar val att vi far se mindre av dig pa bloggen nu...:) Stora kramar!! Bra jobbat!

Victoria sa...

Tjo-hoooo och grattis till jobbet!! Nu vill vi höra allt om vad det är för jobb och vad du ska göra och var det ligger och... ja du vet, hela alltet!

Kram och grattis igen!!/Vic

Steel City Anna sa...

Grattis!

Anna, Fair and True sa...

Å vad fantastiskt roligt! Blir nästan avis på den där bubblan du befinner dig i just nu, så spännande! Ser fram emot att höra mer! När börjar du? Hur långt bort är det? Och vad skönt att du kan jobba hemifrån två dagar i veckan! Kram!

Annica R sa...

Grattis!!

Fourmum sa...

Grattis!!!! Verkligen väl förtjänat :) Kram!!

Lotta sa...

JA OMG!!!!!!

Jag visste det, kände det på mig!!!!!!!!!!!!!!!


Jippie Saltis! Det här blir roligt, spännande, jobbigt, nytt, omvälvande, fantastiskt, underbart, allt på en gång! Men det kommer gå fintfint! Super att du får jobba hemifrån två dagar i veckan!!

Jag är SÅ glad för din skull kära Saltis.

STOR KRAM!!!!!

Cosmopolitan sa...

Jättemycket grattis!! Vilket erbjudande! Njut! :-)

Anne sa...

Ååååhhhh, vad härligt. Jätte jättemycket grattis till dig! Är så genuint glad å dina vägnar, blir bubblig bara höra om det. Helt fantastiskt ju!!!! SÅ nyfiken höra mer detaljer som exakt var jobbet är, vad det innebär mer i detalj, exakt vad du ska göra och så vidare.
Massor massor med grattis. Detta är du så mycket värd! KRAMAR

Miss Marie sa...

WOW! GRATTIS! Vilken härlig nyhet! Förstår att det blir jobbigt med pendlingen, men det är det värt! Underbart att du kan jobba två dagar hemifrån också, wow så bra! :)

Fröken Anki sa...

Underbart roligt! Stort stort grattis! Så glad för din skull att du fått det här jobbet som du så gärna ville ha. Såklart jobbigt med pendlingen, men fantastiskt bra att de erbjuder dig att jobba hemifrån några dagar i veckan. Äntligen nån som såg dina kvaliteter och värderar dem. Så spännande med en ny jobbmiljö också. Företagsvärlden! Antar att den är helt annorlunda än universitetsforskarvärlden.
Stort grattis igen! Fira ordentligt nu och njut av att du kan koppla bort jobbsökarångesten.
Kramar

✿Ewa sa...

Ett STORT & GLATT GRATTIS till dig min vän!! Du är verkligen värd det här. Småskrattar fortfarande åt din liknelse haha!

KRAM!!!!!

Millan sa...

:-) Grattis igen!!! Det ar sa roligt att det gick vagen och du later SA glad! Sa spannande att livet nu kommer andras en hel del. Nya manniskor och nya utmaningar i livet for dig! Och ny bil :-). Jag ar inte avis pa dig som ska kora pa manhattan maste jag saga ... men man vanjer sig ju.
Grattis aterigen!

Kram

Cecilia/svengland sa...

Grattis Saltis! Klart du klarar det där med bil och pendling!!! :-)

Annika sa...

GRATTIS!!
Vafd är det du ska jobba med!!?? Kan du berätta?
ÄR så nyfiken!!!!!
SÅ glad för din SKULL!!!
OCH vad BRA att du kan jobba hemifrån två dagar i veckan!!
Stort grattis bästaste saltis!!!
KRAM!!!

Pernilla sa...

Åhh, vad roligt! Stort grattis och berätta gärna mer om jobbet om du får/kan.

Lycka till!

Pernilla

Desiree sa...

Åh vad roligt Saltis! Blir så himla glad för din skull. Du är ju SÅ värd detta :-)
Äntligen. Det känns fantastiskt att få dela din glädje. Låter som ett riktigt bra jobb och jag vet ju hur mycket du kämpat och hur länge du väntat på detta. Så himla kul. Det är toppen att du faktiskt kan få jobba hemifrån 2 dagar i veckan för det tror jag underlättar mycket om du har en lång pendling. Bilen kommer ni säkert ha mycket glädje av förutom som transportmedel under veckan. Ni kommer kunna åka på utflykter under helgerna och handla utan att behöva släpa hem allt för hand. Men jag förstår att det är varken lätt eller billigt med bil på Manhattan. Men du får tänka på att du är värd allt detta.

Jättegrattis kram till dig.

Saltistjejen sa...

TACK TACK TACK ALLA NI för era FINA GRATTIS!!!!!!!!!!
Så härligt att kunna dela detta med er!!!
KRAM!

Lisa sa...

Men oj vad jag har missat...Saltis, det här är ju helt fantastiskt!!! Vad glad jag blir för din skull! GRATTIS!!!!!!!!!!! Later som en superchans...och tänk bara en san sak att du kan jobba hemifran 2 dagar i veckan.
Skickar manga grattiskramar till dig!
Lisa

Angelic sa...

STORT grattis! Så underbart att du har fått jobb, härliga nyheter! Blir riktigt glad för din skull!

Västmanländskan sa...

STORT GRATTIS. Så härligt! Kramar!

Emma sa...

VILKA UNDERBARA NYHETER!!!!!!!!!!!!!!!!! En enorm grattiskram!

Ingrid sa...

GRATTIS!!! Jag gick hit för att kolla hur det gått!! Kom inatt hem från Sv där jag varit på två jobbdiskussioner.
Förstår ju att det gick hela vägen och det är SÅ goda nyheter!!! Jättejättekul!!! Det var väl meningen att det skulle ta den här tiden och det låter som om det var värt att vänta på. Att se utvecklingsmöjligheter där du ska vara är ju jättebra och viktigt!
Jag är verkligen jätteglad för din skull! Lycka till med allt nu!!!! KRAMAR.