tisdag, juni 26, 2012

Tisdagsmorgon

Sov verkligen gott inatt. Minns bara att jag kröp ner intill Lill-Skruttan, pussade henne lite lätt på pannan, och sedan lade ner mitt huvud på kudden. Efter det är det mörkt. Pang! Måste ha somnat på en gång.

Idag är jag glad för att jag inte sitter fast någon i kö strax utanför Lincoln Tunnel. Jag är glad att slippa Manhattans rusningstrafik, och att inte behöva vara stressad och nervös inför ett möte där man ska granskas och synas under lupp. Och jag är glad över att gårdagens åskskurar gjort luften både svalare och lättare igen. I morse när vi gick till dagis var det bara 17 grader. På himlen blandade solglimtar mellan molnen. Så Skönt! Redan imorgon ska temperaturerna upp igen närmare 30 men idag tror jag de ska hålla sig kring 25 vilket känns optimalt. Dock har jag inte planerat så mycket för dagen. Mer än att faktiskt jobba. Jo, jag ska börja med mina första uppgifter på mitt deltidsjobb. Egentligen fick jag uppgifterna redan i fredags, men har inte kunnat börja förrän idag på grund av Midsommar, helg och så igår intervjun. Så det får det bli nu!
Ett midsommarinlägg med bilder kommer också under dagen. Det är nästan klart så jag lovar att det kommer snart det med.

5 kommentarer:

Miss Marie sa...

Skönt med lite svalare väder för er. Hoppas intervjun igår gick bra! :)

Petra Mitt i Livet sa...

Deltidsjobb!!? Det har jag missat - GRATTIS!! Det är ju underbart! Tuff du är som kör bil på Manhattan, ligger den ev nya arbetsplatsen så till att du måste köra bil dit?
Ja visst är det sköönt med svalare luft nu?!! Det var en härlig känsla igårkväll att öppna fönstren och kyla ner lägenheten med sval utomhusluft istället för att behöva ha den dånande ac:n på ;)
Ser med spänning fram emot att få höra hur intervjun föll ut!
Kram!!

Katarina sa...

Tufft med bilkörningen, men härligt att ha M. som ger dig bra support. Ovärderligt! Håller alla mina tummar och tår nu! Kram

Coolaannna sa...

Jag är avis för att ni ändå har så varmt och skönt!!

Jag har inte varit ute på några bloggar på någon dag och nu ska jag läsa ikapp vad ni gjort i NY :)))

Kram Anna

Anna, Fair and True sa...

Antar att du säger upp dig från deltidsjobbet nu? :)