onsdag, juni 27, 2012

TACK!!

Ett stort TACK till er alla för era gratulationer!! Men framförallt för era stöttande, uppmuntrande och värmande kommentarer tidigare under den här perioden då jag ibland känt mig lite nere på grund av arbetslösheten! Det har betytt mycket för mig. Och det gör det hela ännu roligare att nu få dela min glädje med er!

Idag är det en underbar morgon här. Min första på ett drygt år när jag vaknar upp och vet att jag faktiskt "har ett jobb" även om jag inte börjat jobba än. En fantastisk känsla! Solen skiner men morgonluften är inte het och kvav utan torr och skön! Det är Art's Festival på Lill-Skruttans dagis strax och det ska bli så roligt att få se både barnen och deras konst. Detta är första året som Lill-Skruttan ska uppträda. Det är enbart pre-schoolers som gör det på hennes dagis. Det blir ett sång- och dansnummer. Hon har redan deklarerat att hon är "very nervous!" och igår hade hon sagt till Fröken Sprudel att hon tyckte det kändes såpass läskigt att stå på en scen att hon "almost not were going to come!" Vi får se hur det går. Men jag tror nog att hon kommer tycka det är lite roligt ändå när hon väl är där. Och hon ska ju göra allt tillsammans med resten av barnen i sin "klass". Nu är det snart dags att gå ut i den här underbara morgonen!

6 kommentarer:

Fröken Anki sa...

Jag söger det igen - grattis! Å så skönt att kunna vakna med den känslan i kroppen.
Ha nu en riktigt fin eftermiddag och lycka till till lilla E med framträdandet. Vad roligt att de gör såna grejer. Kul för både barnen och deras föräldrar.
Kram

Anonym sa...

Äsch. Tillsammans är man starka. Och modiga. Det går säkert bra och gör det inte det så går det kanske bra nästa gång. Kram Sahra

olgakatt sa...

Hoppas Ella kan visa sitt sång och dansnummer vid tillfälle! Hon kan väl fejstajma när lusten faller på!

Martina sa...

Grattis igen! Och stort lycka till!
Men du maste berätta vad det är för jobb!

Och lycka till Ella!
Kramar

finelinan sa...

GRATTIS lite sent, nu när jag läst ikapp! Så roligt! Hoppas det blir lika bra som det känns nu! Lycka till!

Marianne sa...

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH JÄTTEMYCKET MASSOR MILJARDERS GRATTIS!!!!

Jag pratade nyss med Olgakatt och fick veta mer! GUUUUD vad roligt! Jag är SÅÅÅÅÅÅ GLAD FÖR DIN SKULL!

KRAMAR!!!!