onsdag, juni 20, 2012

Mycket nu

Vet inte men den senaste tiden har det varit lite mycket. Inte sådär panikartat som inför en speciell händelse, utan mer smygande. Lite lurigt. Jag tänker på kvällarna att "imorgon ska det nog ändå inte vara lika mycket att göra som idag" men när morgondagen kommer är det minst lika mycket, ofta mer...

Imorgon förmiddag ska jag på min "training". Den kommer att gå av stapeln på det stora Public Library här i staden (intill Bryant Park). Det är endast fråga om ett par timmars introduktion på förmiddagen och sedan ska jag, enligt de som säger sig veta, vara färdig att börja ta itu med uppgifterna. Jobbet är som sagt deltid, och jag kommer att arbeta hemifrån. Jag har flexibelt arbetsschema och kan i stort sett jobba när jag vill under dygnet, men för min del kommer jag att försöka sköta det mesta under dagtid.

Vi får se hur det går imorgon. Jag återkommer när jag själv vet lite mer.

8 kommentarer:

Liz sa...

Lycka till imorgon! Later som om det kommer bli jattebra, att sjalv kunna lagga upp tider och sa. Perfekt! Stor kram!!

Sahra sa...

Skönt att kunna jobba hemifrån. Nackdelen är att det sociala blir lidande. Arbetskamrater är ju mysigt och trevligt. För det mesta. Lycka till
Kram

Desiree sa...

Lycka till imorgon. Låter ju toppen med ett så pass flexibelt jobb och att du också kan jobba hemifrån underlättar ju ytterligare. Du skulle också kunna åka till Sverige utan begränsningar och ändå få jobbet gjort. Detta låter ju hur bra som helst.
Kram!

Martina sa...

Stort lycka till! Hoppas att det kommer att bli bra för dig. Jag gillar verkligen att jobba hemifran och kunna vara helt flexibel vad gäller tider.
Kramar

Saltistjejen sa...

Liz,
tack!! Ja det känns bra med flexibiliteten
Kram!


Sahra,
visst hade det varit kul med lite mer socialt, men detta är ju endast part-time så om jag vill kan jag ju träffa kompisar på lunch eller så. Jag lägger ju själv upp mina timmar.
Kramar!


Desiree,
tacktack! ja det var bra att det inte var några som helst problem för mig att åka till Sverige i sommar!
Kram!


Martina,
tack ja vi får se. Men detta är bara deltid så det känns inte som att påbörja en "riktig" anställning riktigt. Både på ont och gott då.... Fördelelen är helt klart flexibiliteten. Nackdelen är att det är otroligt låg lön och att man inte heller kvalificerar sig för en sjukförsäkring vilket i detta landet alltid är bra. :-)
Kram!!

Annika sa...

Det låter spännande, Saltis.
Hoppas träningen gick bra.
OCH bra att du kan jobba då det passar dig.
STAY COOL!!!
Kram!

Millan sa...

Lycka till imorgon. Jag blir lite osaker pa om jag lamnade en kommentar och sa grattis... Om inte sa tankte jag det i huvudet men fick det inte pa prant. Sa grattis :-).

Ja ibland ar det bara lite for mycket att gora. Pa alla plan liksom! Jag hade det sa i Maj men tycker att det lugnat ner sig lite nu i juni i alla fall.

kram!

Emma sa...

Hej! här sitter jag, kvart i elva och hela familjen sover. En familj som innebär två föräldrar, två barn, en man och en bror i nuläget. I morgon bitti bär det av norrut och idag har vi försökt göra ärenden i HETTAN!! 35 i skuggan, kÄnns som minst 50 med luftfuktigheten. JA du vet ju. Välkommen till Kanada, liksom.

JAg har äst igenom dina inlÄgg och OJ vad mycket som hÄnder i ditt liv nu! TÄnker på dig! Hörs om en vecka!