måndag, juni 25, 2012

Så kom kvällen då

Den där jag längtade så hett efter igår. Och jag är trött trött trött trött trött. Men glad och nöjd med dagen. Och med min egen insats. Både bakom ratten och bakom "utfrågningsbordet" (vilket faktiskt mer kändes som diskussions- och samtalsbordet). Det var faktiskt riktigt roligt. Men nu vill jag bara sova.

Vill bra passa på att TACKA er alla som skickade så fina Lycka Till-önskningar här på bloggen eller via sms eller email! Ni är så härliga!Jag är också glad och oerhört tackasam över att jag har den mest underbara maken ever! Vi är banne mig ett superteam!!!12 kommentarer:

Livet enligt Jenny sa...

Åh vad härligt!!! Blir superduperglad för din skull och håller tummarna för att du ska få ditt drömjobb snart! Kramar till dig och supermaken ;)

eastcoastmom sa...

Hoppas du kunnat sova bra inatt. En utmattad sömn, säkert.
Kram.

Anonym sa...

Yes! Glad över att det känns bra. Man ska lita på magkänslan. Kram Sahra

✿Ewa sa...

En stor kram! :o)

Millan sa...

Ah vad skont att det ar over nu! Jag haller saklart tummarna for att det gick valdigt bra och du far positiva besked!! kram

Fröken Anki sa...

Härligt att allt kändes bra. Håller tummarna för att det ska gå bra hela vägen.
Kram

Annika sa...

Är så nyfiken på detta...
GLAD att allt gått bra, so far.
OCH ni är ett TEAM!!
Kram fr Sthlm!!!

Syster i söder sa...

Kul att det rör på sig lite nu :) Vet ju inte som sagt egentligen vad det handlar om för jobb osv men det verkar ju lovande. Hälsa och krama!

Channal sa...

Du ser, du fixade det Saltis! Kanon!

Blir så glad när du skriver att du och mannen är ett superteam! Det är det Bästa BÄSTA!!!

KRAM Anna

Lotta sa...

Så skönt, nu är det klart. Låter som det gått bra!
Hoppas du kan slappna av nu och vara nöjd med din insats. Du har verkligen gjort ditt bästa och mer!

Kram!

Desiree sa...

Skönt att allt gick bra och känns bra både med körningen och intevjuvn. Hänt dig massor sedan midsommar. Du har verkligen haft en händelserik helg. Nu håller jag tummarna för att det ska fortsätta gå bra. Jag tycker du var duktig och modig som körde i NY mitt i rusningstrafiken. Att köra bil är sådant där som man måste göra för att hålla upp kunskaperna annars blir man snabbt ringrostig. Hoppas du har fått njuta av en god natts sömn och känner dig mer utvilad nu.
Kram!

Anna, Fair and True sa...

Ska bli spännande att få veta exakt vad det är sedan! :)