onsdag, juni 20, 2012

Snabba ryck

Okej, jag var uppe alldeles för länge inatt. Också. Men jag "jobbade" faktiskt. Alltså inte mitt nya jobb som jag ska få träning i nu. Utan mitt Jobbsökarjobb. Ni vet. Det där som aldrig tar slut. Egentligen. Skickade iväg två ansökningar igårkväll. Och orsaken till att jag inte kom i säng förrän sent var att man svarade från det ena företaget. Trots att det var sent, sent sent. Någongång strax efter midnatt. Jag inser att de verkligen vill att någon ska börja där snarare än snarast....! Eftersom jag var uppe fortfarande kunde jag svara tillbaka och nu har jag en telefonintervju i eftermiddag. Efter vår emailkorrespondens dröjde jag mig kvar på nätet. Kollade runt på företagets hemsida. Surfade runt på LinkedIn. Kollade tåg- och bussförbindelser. För jo, OM OM OM jag skulle få detta jobb kommer jag få en gruvligt lång pendling. Eftersom jag inte ens orkade surfa färdigt på de här tåg- och bussidorna vet jag fortfarande inte ens om det verkligen är möjligt att ta sig från Manhattan och dit. Så det ska jag försöka kolla upp lite mer om när min "träning" är avklarad. Plus att då även försöka läsa på ännu lite mer om företaget och den produkt som den här tjänsten innebär att man ska arbeta med.

Och ikväll är det M's chef som har sin årliga BBQ.
Och som toppen på allt detta har Lill-Skruttans allra bästa vän födelsedag idag. 4 år blir han R! Men födelsedagskalaset är som tur var inte förrän om en och en halv vecka.

Det går för runt runt runt just nu. Det tror jag att jag sade tidigare.3 kommentarer:

Mrs Clapper sa...

Ojoj här händer det grejer... Låter mycket spännanade! Hopps att du får det jobb du allra helst vill ha, håller tummarna! Kram!

Saltistjejen sa...

Mrs Clapper,
tack för tummarna!!! :-)
Och ja vi får se var det hela slutar men just nu snurrar hjulen iallafall. :-)
Kramar!!

Anna, Fair and True sa...

Det låter ju bra, att de verkligen behöver någon och svarade så snabbt