fredag, juni 29, 2012

Tainas pojk i stan!

Idag fredag, har värmen återigen slagit till med kraft i staden igen. Hett hett hett är det nu. Idag var det runt 34 grader och sol. Vi spenderade dock större delen av dagen inomhus för att göra vårt teoriprov på DMV(motsvarigheten till Vägverket), men det kommer jag berätta mer om senare.

Nu till kvällen. Den tillbringades så som vi så ofta gör under sommarhalvåret, på "Faculty Club". Och vi fick finfint besök! Min Kära Bloggkompis Taina är ju för tillfället i Sverige på semester, men hennes äldste son A kom till NYC igår tillsammans med sin gulliga flickvän. De har varit och tagit hand om Tainas nya hus och om Dino i ca två veckor. A hörde av sig till mig och frågade om vi hade tid att ses en stund. Alltså bjöd vi in dem att dricka lite öl med oss på Campus, och det var riktigt roligt att ses igen. Jag har faktiskt bara träffat A en gång tidigare och det var i mellandagarna i vintras då hela familjen kom på besök till staden. Fast vi har haft lite mer kontakt via email för några vintrar sedan då A faktiskt lånade vår lägenhet när vi var hemma i Sverige över jul och nyår. Jag kände mig förresten lite gammal när jag presenterade A för våra vänner och då berättade att jag ju egentligen var kompis med A's mamma....hahaha!

Vi hade supertrevligt!

Vi hängde som vanligt även med våra vänner Familjen K och Familjen C-M och deras barn. Ungarna roade sig tillsammans vid den lilla dammen. 


Det var verkligen jätteroligt att träffas!

TACK för att ni ville komma förbi och träffa oss!!! Superkul! Och hoppas nu ni får en riktigt fin flygresa tillbaka till Sverige imorgon!7 kommentarer:

Lotta sa...

Vad kul!! Perfekt att ses en solig och fin dag i NYC.
Snygga A med söt flickvän!

Nu är det läsa en bra bok och gå och lägga mig i tid som gäller. Imorgon ringer klockan tidigt.

KRAM och ha det så bra. Stay cool - det ska blir varmt!!

Saltistjejen sa...

Lotta,
ja det var verkligen ROLIGT att A hörde av sig innan och vill ses! Han är så himla trevlig! (Inte konstigt med den mamman!!!) ;-) Och vi hade verkligen en supertrevlig kväll även om jag hoppas att de inte blev alltför avskräckta av kaoset som alltid blir då man ses med flera småbarn... ;-)
KRAM!

Desiree sa...

Nämen vad kul att ni fick träffa Tainas son och hans flickvän. Alltid roligt med lite besök. Ser ut som ni hade det jättetrevligt. Då fick de avsluta sin USA vistelse med lite storstad.
Ha en bra fortsättning på helgen.
Kram!

Coolaannna sa...

Skoj när man inte alltid är i samma ålder! Han och flickvännen ser ut att trivas bra hos er!

Varmt har ni fortfarande..här är det mest regn. En fin dag, i torsdags var det och då passade man på att steka sig den stunden...

Fast det blir en massa annat skoj istället. Igår låg vi som sillar i soffan och kollade filmer och åt godis. Vi hade bestämt att vi INTE skulle ha något godis. Mitt i filmen var jag tvungen att kissa (!) och då pausade vi filmen. Alla var godissugna i det ögonblicket så vi på med ytterkläder och stack iväg och köpte...ångrade mig dock senare..


Kram Anna

olgakatt sa...

Kul med skytteltrafiken över Pölen! Igår åkte L hem efter sin Sverigesejour och verkar vara helnöjd med sitt besök.
Vadå gammal???
Hur var det Jan Elisson nyligen sa, när han över 70 år gammal blir vice generalsekreterare i FN? Nåt om ålder som en konstruktion?

Miss Marie sa...

Alltid kul att träffa nygamla kompisar! :) Förstår vad du menar med att det blir lite kaotiskt med många småbarn... ;)

Saltistjejen sa...

Desiree,
ja jätteroligt! Och de fick verkligen både lite "lanedet-känsla" ute i Connecticut samt sedan ett par dagar storstad här. De verkade himla nöjda!
Kram!


Coolaanna,
ja det är roligt. Och varmt har vi här så in i baljan...! Pust!! Jag blir lite avis på er som låg inne och kollade film och åt godis! :-)
ÖLite svalare väder hade jag gärna gärna tagit emot nu.
Kram!


olgakatt,
hahaha nej jag KÄNNER mig itne så gammal faktiskt. Eller gammal och gammal. Jag käner mig BRA och det är ju allt som betyder något. Det var bara en ny känsla detta att vara kompis med någons mamma och då en person som inte är i "småbarnsåldern". ;-)
Kram!


Miss Marie,
ja det är det! Och visst blir det alltid lite halvkaotiskt när det är många barn med. :-)
Kram!